Vaasan kaupunki - Vasa stad

Venepaikkojen laskutuksen oikea eräpäivä on 30.4.

Jaa

Vaasan kaupungin venepaikoista on lähetetty maaliskuussa laskut kaikille edellisen kauden vuokralaisille. Laskutusjärjestelmän virheen vuoksi laskuihin on merkitty eräpäivä 5.4. tai 8.4. Oikea eräpäivä on 30.4.2019.

Maksamalla laskun eräpäivään 30.4. mennessä vuokralainen varmistaa venepaikan tulevalle vuokrakaudelle. Samalla hän sitoutuu noudattamaan venelaituripaikkojen voimassaolevia vuokrasopimusehtoja.

Vapautuvat venepaikat ovat haettavissa 15.5.2019 alkaen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Toimistosihteeri Virva Hirvi-Nevala, virva.hirvi-nevala@vaasa.fi, puh. +358 40 632 9838

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme