Eläkevakuutusyhtiö Veritas

Veritaksen toimitusjohtajavaihdos päätökseen

Jaa

Carl Haglund aloittaa tänään 15.6.2022 virallisesti työeläkeyhtiö Veritaksen toimitusjohtajana. Haglund valittiin Veritaksen toimitusjohtajaksi viime vuonna, ja hän aloitti työskentelyn yhtiössä lokakuussa 2021. Haglund on työskennellyt johtoryhmän jäsenenä ja samalla suorittanut yhtiön laatiman perehdyttämisohjelman.

Finanssivalvonta arvioi Haglundin osaamista kesäkuussa 2022 ja totesi, että osaaminen täyttää toimitusjohtajalle asetetut vaatimukset.

Veritaksen talousjohtaja Tommy Sandås on hoitanut toimitusjohtajan tehtävää Haglundin perehtymisjakson aikana. Sandås jatkaa työtään Veritaksen talousjohtajana ja varatoimitusjohtajana.

Lisätietoja: Suvi Asikainen, viestintäpäällikkö, puh. 050 560 0117, etunimi.sukunimi(at)veritas.fi.

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Eläkevakuutusyhtiö Veritas
Eläkevakuutusyhtiö Veritas
PL 133
20101 Turku

https://veritas.fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Eläkevakuutusyhtiö Veritas

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme