Kasvu Open

Verkkokaupan Kasvupolku®: Potentiaalisimmat kasvuyritykset ovat Gugguu Oy ja Feelia Oy

Jaa

Tuomariston arviointi- ja valintakriteerit potentiaalisimpien yritysten valintaan olivat: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt.

Potentiaalisimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open kauden 2020 TOP 60 -finalistijoukkoon.  Kuva: Kasvu Open
Potentiaalisimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open kauden 2020 TOP 60 -finalistijoukkoon. Kuva: Kasvu Open

Verkkokaupan Kasvupolun kaksi potentiaalisinta kasvuyritystä ovat oululainen Gugguu Oy sekä pyhäntäläinen Feelia Oy.

Tuomariston arviointi- ja valintakriteerit potentiaalisimpien yritysten valintaan olivat: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Kriteerit ovat samat kaikilla Kasvu Openin Kasvupoluilla.

Gugguu Oy on vuonna 2012 perustettu lastenvaatteiden suunnittelija ja valmistaja. Tuotteiden pääasiallinen myyntikanava on verkkokauppa, josta tuotteita myydään Suomeen sekä kansainvälisesti. Gugguun arvoihin kuuluvat tuotteiden ja toiminnan laatu, ekologisuus sekä turvallisuus.

Tuomariston mukaan yritys ansaitsee jatkopaikan Kasvu Openin TOP 60 -finalistijoukossa, koska yritys on pystynyt suoriutumaan erinomaisesti ja vakuuttavasti kaikkien neljän arviointikriteerin osalta: markkinapotentiaali, näytöt, kasvukyky ja tiimi. Erityisesti Gugguun markkinointi, brändi ja tarina tarjoavat loistavan pohjan tulevalle kasvulle.

Feelia Oy on valmisruokavalmistaja, jonka verkkokauppa tarjoaa oman tehtaan valmistamia esivalmistettuja kotiruokia kotiovelle toimitettuna. Feelialla uskotaan, että jokaisella tulee olla mahdollisuus syödä vastuullisesti tuotettua ruokaa, jonka alkuperä tunnetaan, ja jonka terveellisyyteen voi aina luottaa.

Tuomaristo arvosti erityisesti yrityksen erinomaista tuotetta, jolla on suuri kasvupotentiaali Suomessa. Lukujen valossa viimeisen kolmen vuoden kasvu ja tulos ovat suuria saavutuksia. Vallitseva tilanne on ruoan kuluttajaverkkokaupan kasvamiselle iso mahdollisuus. 

Kasvupolun tuomaristo, kumppanit ja osallistujat

Verkkokaupan Kasvupolun tuomariston kokoonpano:

  • Markus Laurio, Paytrail
  • Suvi Tikkanen, Paytrail
  • Ville Vasaramäki, Posti
  • Juha Harju, Woolman
  • Miika Malinen, Woolman
  • Kari Luostarinen, Keski-Suomen liitto

Verkkokaupan Kasvupolulla mukana ovat Kasvupolkukumppanit Posti, Paytrail, Woolman sekä Keski-Suomen liitto.

Kasvupolun maksuttomaan sparraukseen osallistuivat myös Bebes Oy, Disturb Scandinavia Oy, Dogdevelop Oy, Dream Circus Oy, Kaiko Clothing Company Oy, Kameratori Oy, Medigoo Oy, Osaango Oy, Suodatinmestarit Oy, Stunt Freaks Team Oy, Uhana Design Oy, Venner Oy ja Wild Finn Oy.

Kohti Kasvu Open Karnevaalia

Potentiaalisimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open kauden 2020 TOP 60 -finalistijoukkoon. Finalistit saavat kolmannen sparrauspäivän syksyllä 2020. Kasvuyritystapahtuma Kasvu Open Karnevaalin 27.-29.10.2020 yhteydessä finalistijoukosta valitaan kauden TOP 10 ja voittajat. TOP 10- ja voittajavalinnat tekee Kasvu Openin valtakunnallinen tuomaristo.

LISÄTIEDOT

Oona Ikonen
+358 40 555 5543
oona.ikonen@kasvuopen.fi

Avainsanat

Kuvat

Potentiaalisimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open kauden 2020 TOP 60 -finalistijoukkoon.  Kuva: Kasvu Open
Potentiaalisimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open kauden 2020 TOP 60 -finalistijoukkoon. Kuva: Kasvu Open
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kasvu Open
Kasvu Open
Kauppakatu 39
40100 Jyväskylä

0503046794http://www.kasvuopen.fi
Kasvu Open on Suomen suurin, kaikille yrityksille avoin ja maksuton kasvun sparrausohjelma. Mukaan sparraukseen voi hakea yrityksen liikevaihdosta, toimialasta, sijainnista tai iästä riippumatta.
 
Vuonna 2018 Kasvu Openille myönnettiin Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinto sekä European Enterprise Promotion Award, joka on Euroopan komission jakama tunnustus menestyksekkäimmille yritystoiminnan ja yrittäjyyden edistäjille.
 
Kasvu Openin valtakunnalliset kumppanit ovat: Nordea, DNA, TT-säätiö, Technopolis, MarkkinointiAkatemia, Innovestor, Keski-Suomen Liitto, Business Jyväskylä, Varma, Kauppalehti, Isku, KPMG, Kauppakamari, Kitee, Rastor-instituutti, If, AWS ja Salesforce.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kasvu Open

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme