Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Verkkokysely: Mihin ympäristövalvontaa tulisi suunnata?

Jaa

Helsingin kaupungin ympäristöpalvelut on laatimassa valvontasuunnitelmaa vuodelle 2020. Kaupunkilaisilta toivotaan suunnitelmaa varten tietoa ja havaintoja koetuista ympäristöhaitoista sekä kommentteja nykyisestä valvontasuunnitelmasta.

Kuva: Petri Puttonen.
Kuva: Petri Puttonen.

Ympäristöpalvelut valvoo erilaisia ympäristöhaittoja ja -riskejä aiheuttavia toimintoja kaupungin alueella. Valvonnan tavoitteena on ympäristön pilaantumisen ehkäiseminen ja jo tapahtuneesta pilaantumisesta aiheutuneiden haittojen korjaaminen.

Valvonnan avulla vähennetään päästöjä pinta- ja pohjavesiin, ilmaan ja maaperään sekä edistetään meluntorjuntaa. Valvonnalla vähennetään myös haitallisten aineiden käyttöä ja huolehditaan, että jätteiden keräys, kuljetus ja käsittely toimivat lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

Kyselyn tuloksia hyödynnetään vuoden 2020 valvontasuunnitelman laadinnassa, ja ne raportoidaan osana suunnitelmaa. Vastausaikaa on 3.11.2019 saakka.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ympäristötarkastaja
Petri Puttonen
Helsingin kaupungin ympäristöpalvelut
petri.puttonen@hel.fi

Kuvat

Kuva: Petri Puttonen.
Kuva: Petri Puttonen.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päätöstiedote 28.1.202028.1.2020 18:31:01 EETTiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päivän kokouksen päätöstiedote (yhteenveto tehdyistä päätöksistä) on julkaistu kaupungin verkkosivuilla: Päätöstiedote 28.1.2020 » Päätöstiedote näkyy verkkosivuilla siihen asti kun kokouksen pöytäkirja julkaistaan. Pöytäkirja korvaa valmistuttuaan päätöstiedotteen. Kaupunkiympäristölautakunnan seuraava kokous on tiistaina 4.2.2020.

Rakennusten ja yleisten alueiden jaoston päätöstiedote 23.1.202023.1.2020 17:37:44 EETTiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan rakennusten ja yleisten alueiden jaosto kokoontui torstaina 23.1.2020. Kokouksen päätöstiedote (yhteenveto tehdyistä päätöksistä) on julkaistu kaupungin verkkosivuilla: Päätöstiedote » Päätöstiedote näkyy verkkosivuilla siihen asti kun kokouksen pöytäkirja julkaistaan. Pöytäkirja korvaa valmistuttuaan päätöstiedotteen. Rakennusten ja yleisten alueiden jaoston seuraava kokous on torstaina 6.2.2020.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme