Verto (VertoNordic Oy)

Verto ja Hausvise nykyaikaistavat vesilaskutuksen yhteistyössä

Jaa

Verton vedenmittausjärjestelmiä ja -palveluita tarjoava vedenkulutustiedon asiantuntija VertoNordic Oy ja markkinoiden modernein isännöintijärjestelmä Hausvise ovat aloittaneet yhteistyön, jonka tavoitteena on nykyaikaistaa taloyhtiöiden vesilaskutusta sekä helpottaa isännöitsijän arkea. Verton ja Hausvisen asiakkailla on tulevaisuudessa mahdollisuus saada vedenkulutustiedot automaattisesti Hausviseen.

Verto on markkinoiden älykkäin vedenmittausjärjestelmä ja Suomen johtava vedenkulutustiedon asiantuntija.
Verto on markkinoiden älykkäin vedenmittausjärjestelmä ja Suomen johtava vedenkulutustiedon asiantuntija.

- Verton strategisena tavoitteena on luoda alaa kehittäviä ratkaisuja. Olemme tyytyväisiä saadessamme ensimmäisenä toimijana huoneistokohtaisen vedenmittausdatan osaksi Hausvise-isännöintijärjestelmää. Yhteistyö Hausvisen kanssa helpottaa arkea niin isännöinnissä kuin taloyhtiössä, oli kyse sitten kulutustiedon keruusta, siirrosta tai vesilaskutuksesta, sanoo Verton asiakkuuspäällikkö Eerik Soininen.

Valtioneuvoston antaman asetuksen TEM/2021/44 mukaan asunto-osakeyhtiön osakkeenomistajalle, vuokralaiselle sekä asumisoikeuden haltijalle on annettava kuukausittain tiedot lämpimän ja kylmän käyttöveden kulutuksesta, vaikka itse vesilaskutus käytännössä tehtäisiinkin esimerkiksi kerran vuodessa. Tämä tuo haasteita taloyhtiön ja isännöitsijän kiinteistönhallintaan ja vesilaskutukseen.

- Yhteistyö Verton kanssa tarjoaa parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen Hausvise-käyttäjille niin isännöintitoimistoissa kuin taloyhtiöissä. Yhteistyön ansiosta asiakkaidemme ei tarvitse enää kirjautua useampiin palveluihin, vaan kulutustiedot ja niiden jatkokäsittely on mahdollista tutussa Hausvise-näkymässä, sanoo Hausvisen myynti- ja asiakkuusjohtaja Petri Harjula.

Energiatehokkuusdirektiivin edellyttämät lakimuutokset tulivat Suomessa voimaan marraskuussa 2020. Lakimuutoksilla tavoitellaan taloyhtiöiden energiatehokkuuden parantamista. Vaatimukset koskevat uusia taloyhtiöitä, mutta Verton ja Hausvisen kaltaisten asiantuntijoiden yhteistyön ansiosta energiatalkoisiin on helppo ryhtyä heti vanhoissakin taloyhtiöissä - jopa ilman putkiremonttia.

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Verto animointiSiirry videokanavalle

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Verto on markkinoiden älykkäin vedenmittausjärjestelmä ja Suomen johtava vedenkulutustiedon asiantuntija.
Verto on markkinoiden älykkäin vedenmittausjärjestelmä ja Suomen johtava vedenkulutustiedon asiantuntija.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Verto (VertoNordic Oy)
Verto (VertoNordic Oy)
Hopunkatu 11
38200 Sastamala

http://www.verto.fi

Verto on markkinoiden älykkäin vedenmittausjärjestelmä ja Suomen johtava vedenkulutustiedon asiantuntija. VertoNordic Oy valmistaa ja myy huoneistokohtaisia, etäluettavia Verton vedenmittausjärjestelmiä yli 35 vuoden kokemuksella. Pääkonttorimme sijaitsee Sastamalassa ja meillä on toimipisteet Helsingissä, Tampereella ja Turussa.

Verto-kodeissa asuu jo yli 400 000 asukasta ja olemme Suomen markkinajohtaja. Verto on tunnettu palvelun korkeasta laadusta, nopeasta toimituksesta, ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta ja asiantuntemuksesta. Verton vedenmittausjärjestelmät suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, siis täysin kotimainen huippupalvelu. Siksi sille on myönnetty Avainlippu.

VertoNordic Oy on osa yli 50-vuotiasta suomalaista perheyritystä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Verto (VertoNordic Oy)

Verto on tutkitusti vedenmittauksen edelläkävijä ja alansa luotettavin asiantuntija22.6.2021 05:00:00 EEST | Tiedote

Taloustutkimuksen tekemän kyselyn perusteella Verto on selvästi tunnetuin vedenmittausjärjestelmiä ja vedenmittauksen ylläpito- ja laskutuspalveluita tarjoava yritys Suomessa. Nykyaikaisuus on vastaajien mielestä Verton selkein vahvuus, sillä se nousee muita tärkeämmäksi tekijäksi, kun ollaan valitsemassa vedenmittausjärjestelmiä tarjoavaa yritystä. Nykyaikaisuuden rinnalla edelläkävijyys nimetään myös Verton selkeäksi vahvuudeksi.

Tukes: Vesimittarin etäluenta ei korvaa vesimittarin näyttöä11.6.2021 05:00:00 EEST | Tiedote

Tukes julkaisi 1.6.2021 tiedotteen "Vesimittarin etäluenta ei korvaa vesimittarin näyttöä", jossa se ottaa kantaa vesimittareiden näyttöihin ja vedenkulutustiedon etäluentaan. Tukes muistuttaa, että laskutuskäyttöön tarkoitetuissa vesimittareissa on aina oltava näyttö, eikä mittarin laskutuksen etäluenta korvaa sitä. Uudisrakentamisen osalta tämä on selvää, mutta mitä tämä tarkoittaa vanhoissa taloyhtiöissä?

Verto: Kulutuksen mukaiseen vesilaskutukseen siirtyminen ei aina vaadi putkiremonttia19.11.2020 05:00:00 EET | Tiedote

Putkiremontti on kallis projekti taloyhtiölle ja siksi siihen harvoin ryhdytään kevyin perustein. Energiatehokkuusdirektiivin muutoksen toimeenpaneva lakiuudistus on aiheuttanut täysin perusteltuja kysymyksiä taloyhtiöissä. Jos vesi halutaan laskuttaa kulutuksen mukaan ja linjasaneeraus on juuri tehty, olisiko kallis investointi jälleen edessä? Nykyteknologia kuitenkin takaa sen, että putkiremonttiin ei vanhoissa taloyhtiöissä tarvitse kaikissa tapauksissa ryhtyä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme