Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Vesihuollon kaivutyöt siirsivät huoltoreittiä Töölönlahdella

Jaa

Töölönlahden vesihuoltolinjan rakentamisessa on jouduttu ottamaan uusia alueita työmaakäyttöön. Musiikkitalon edustalla oleva nurmialue on aidattu kaivutöiden vuoksi työmaa-alueeksi. Tällöin Sanomatalon ja Kiasman huoltoliikenne kulkee kauempana musiikkitalosta, Töölönlahdenkadulta Makasiinipuiston keskellä olevan käytävän kautta.

Pyöräily ja jalankulku on edelleen sallittu musiikkitalon itäpuolen reitillä.

Poikkeusjärjestelyt huoltoliikenteessä ovat voimassa kesäkuun alkupuolelle saakka.

Eero Erkon kadulla, Sanomatalon pohjoispuolella tehdään mittavia vesihuoltoon liittyviä töitä, jotka liittyvät ensi syksynä valmistuvan keskustakirjasto Oodin käyttöönottoon. Helsingin kaupungin tavoitteena on saattaa alueen katu- ja puistotyöt päätökseen vuoden loppuun mennessä.

Tutustu hankkeeseen Helsingin kaupungin karttapalvelussa http://kartta.hel.fi/link/3YeUhC.

Vesihuoltolinjojen pääurakoitsijana on VRJ Etelä-Suomi Oy ja tilaajana Helsingin kaupunkiympäristön toimiala.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

(rakentaminen) Mika Rissanen, VRJ Etelä-Suomi Oy
puh. 050 3460 607
sähköposti etunimi.sukunimi@vrj.fi
(rakennuttaminen) Anna Nyyssönen, kaupunkiympäristön toimiala
puh. 09 310 20569
sähköposti etunimi.sukunimi@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaoston päätökset 17.5.201917.5.2019 17:26:56 EESTTiedote

Kokouksen päätöstiedote on luettavissa osoitteessa: https://www.hel.fi/static/public/hela/Kaupunkiymparistolautakunnan_ymparisto-_ja_lupajao/Suomi/Paatostiedote/2019/Kymp_2019-05-17_Ylja_9_Pt/index.html Jaosto kokoontuu seuraavan kerran 14.6.2019. Lisää tietoa ympäristö- ja lupajaoston toiminnasta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/Ymparisto-ja-lupajaosto/

Musiikkitalon ja Makasiinipuiston työmaan välinen reitti avautuu 24.5. – Töölönlahdenkadulla viimeistelytöitä kuluvalla viikolla16.5.2019 13:29:44 EESTTiedote

Rakennustyöt etenevät Töölönlahdenkadulla sekä Oodin ja Musiikkitalon välissä Kansalaistorin ja Makasiinipuiston ympäristössä. Kävelijöiden ja pyöräilijöiden kulku helpottuu alueella, kun Musiikkitalon ja Makasiinipuiston työmaan välinen kävely- ja pyöräilyreitti avautuu perjantaina 24.5. Tällä ja ensi viikolla Töölönlahdenkadulla tehdään asvaltointia ja viimeistellään kiveyksiä.

Katutyö haittaa liikennettä Kantelettarentiellä16.5.2019 12:45:11 EESTTiedote

Kantelettarentiellä Kannelmäessä on meneillään katutyö, jonka yhteydessä rakennetaan uusi kävelytie ja pyörätie sekä uusitaan alueen vesihuollon linjoja sekä johtoja. Toukokuussa Kantelettarentieltä Kauppakeskus Kaaren menevä oma kaista sulkeutuu ja kaikki liikenne tulee kulkemaan kiertoliittymän kautta. Jalankulku ja pyöräliikenne siirretään Kauppakeskus Kaareen menevälle suljetulle ajokaistalle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme