Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Vesihuollon parannustyöt haittaavat liikennettä Helsingin Minervankadulla 24.10. alkaen

Jaa

Poikkeusjärjestelyt liikenteessä vaikuttavat välillä 24.–27.10.2017. Poikkeusjärjestelyt hoidetaan liikenteenohjauslaitteiden ja liikenteenohjaajien avulla. Työmaa-alue rajataan kiintein aidoin.

Moottoriajoneuvot:
Minervankatu välillä Museokatu–Apollonkatu on suljettu liikenteeltä. Museokatu ohjataan risteyskohdassa yksikaistaisena kaivutyön ajan. Kääntyminen Museokadulta Minervankadulle on kielletty.

Moottoriajoneuvolla tapahtuva huolto- ja tontille ajo Minervankadulle on sallittua Apollonkadun puolelta, mutta läpiajo on kielletty.

Polkupyörät:
kuten moottoriajoneuvot tai taluttaen jalkakäytävän kautta.

Jalankulkijat:
kulku on sallittu jalkakäytävällä ja ohjattu liikenteenohjauslaitteiden avulla.

HSY pahoittelee kaivutyöstä aiheutuvaa häiriötä ja toivomme liikenteessä kulkijoilta kärsivällisyyttä. Pyydämme noudattamaan erityistä varovaisuutta liikuttaessa työmaa-alueen läheisyydessä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Työn suorittaja/ tilaaja: Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY, Jussi Majamäki, puh. 09 1561 3063
Tekninen asiantuntija Tiia Vilén/ Kaupunkiympäristön toimiala, puh. 09 310 39541

Kuvat

Katutyö Minervankadulla 24. - 27.10.
Katutyö Minervankadulla 24. - 27.10.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päätöstiedote 13.3.201813.3.2018 16:54Tiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päivän kokouksen päätöstiedote on julkaistu sivuillamme osoitteessa: https://www.hel.fi/static/public/hela/Kaupunkiymparistolautakunta/Suomi/Paatostiedote/2018/Kymp_2018-03-13_Kylk_7_Pt/index.html Lisää tietoa kaupunkiympäristölautakunnan toiminnasta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/kaupunkiymparistolautakunta/kaupunkiymparistolautakunta

Töölönlahdella saa suppailla myös ensi kesänä12.3.2018 15:24Tiedote

Helsingin kaupunkiympäristön toimiala on tänään 12.maaliskuuta keskustellut Hakuna Matata Sup Rentalin kanssa. Toiminnan jatkamiselle ensi kesänä Töölönlahdella, tapahtumapuiston pohjoiskärjessä, Karamzinin rannassa, ei ole Helsingin kaupunkiympäristön toimialan puolelta estettä. Alueen vuokrauksen ehdoksi tulee kuitenkin yrityksen väistämisvelvollisuus silloin kun alueella järjestetään tapahtumia, joiden toteuttamisessa suppauksesta arvioidaan aiheutuvan logistisia ongelmia. Hakuna Matatan puolelta on todettu, että he vetävät oikaisuvaatimuksensa takaisin, kun myönteinen päätös on tehty.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme