Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Vesihuoltoverkoston rakentamistyöt vaikuttavat Porkkalankadun liikennejärjestelyihin Lepakonaukion kohdalla

Jaa

Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY saneeraa vesihuoltoverkostoa ja kasvattaa runkovesijohtoverkoston kapasiteettia Ruoholahdessa.

Lepakonaukion edessä rakennetaan Porkkalankadun poikki uutta vesijohtoa. Kaivuutöiden takia joudumme viikoilla 47–48 rajoittamaan liikennettä: Lauttasaaren suuntaan ajettaessa käytössä on pääsääntöisesti ainoastaan kolme ajokaistaa, kaksi suoraan ja yksi Länsiväylälle kääntyvä.

Ajoittain joudumme rajoittamaan liikenteen kahdelle kaistalle, mutta nämä työt tehdään ruuhka-aikojen ulkopuolella. Mahdollisuuksien mukaan palautamme liikenteen aina neljälle ajokaistalle ajosiltojen avulla.

Kevyen liikenteen kulku järjestetään poikkeusjärjestelyin Lepakonaukion alueella.

Ruoholahden vesihuoltotyöt ovat alkaneet maaliskuussa 2018 ja valmistuvat vaiheittain elokuuhun 2019 mennessä. HSY saneeraa alueen vesijohdot ja viemärit vesihuoltoverkoston kunnon parantamiseksi.

Urakoitsijana kohteessa toimii Pohjola Rakennus Oy Infra.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY

Porkkalankadun työmaan valvoja Johannes Väänänen
p. 050 433 5166
johannes.vaananen@hsy.fi

yksikön päällikkö Ilpo Korhonen
p. 050 340 5383
ilpo.korhonen@hsy.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaoston päätökset 15.3.201915.3.2019 15:36:07 EETTiedote

Kokouksen päätöstiedote on luettavissa osoitteessa: https://www.hel.fi/static/public/hela/Kaupunkiymparistolautakunnan_ymparisto-_ja_lupajao/Suomi/Paatostiedote/2019/Kymp_2019-03-15_Ylja_5_Pt/index.html Jaosto kokoontuu seuraavan kerran 29.3.2019. Lisää tietoa ympäristö- ja lupajaoston toiminnasta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/Ymparisto-ja-lupajaosto/

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme