Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vesijohtolinjoja uusitaan Vöyrinkaupungissa – osa Vöyrinkadusta suljetaan liikenteeltä

Jaa

Vöyrinkaupungissa aloitetaan vesihuollon saneeraustyöt maanantaina 6.9.2021. Tarkoituksena on uusia ja siirtää vesijohto-, jätevesi- ja hulevesilinjoja. Työt alkavat Vöyrinkadulta, Sepänkyläntien ja Konepajakadun välisellä osuudella. Työmaa-alueelle tulee täksi aikaa poikkeukselliset liikennejärjestelyt.

Vöyrinkadulla työt kestävät noin kaksi viikkoa ja katuosuus Konepajakadun ja entisen linja-autoaseman sisäänajon välillä suljetaan ajoneuvoliikenteeltä töiden ajaksi. Kiertotie järjestetään entisen linja-autoaseman tontin läpi. Kevyen liikenteen väylä pyritään pitämään käytössä töiden ajan.

Tämän jälkeen työt jatkuvat Varastokadulla, Sepänkyläntiellä ja Olympiakadulla. Myös osa Olympiakadusta on tarkoitus sulkea liikenteeltä töiden ajaksi. Saneerauksen arvioidaan valmistuvan kokonaisuudessaan joulukuun alussa.

 

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja antaa:
Tommi Korpi
Työmaapäällikkö
040 512 9259

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme