Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Vesijohtotyöt haittaavat liikennettä Mannerheimintien ja Arkadiankadun risteyksessä

Jaa

Poikkeusjärjestelyt liikenteessä vaikuttavat 12.–18.6.2017. Poikkeusjärjestelyt hoidetaan liikenteenohjauslaitteiden avulla.

Moottoriajoneuvot:

Kuljettaessa pohjoisen suuntaan Mannerheimintieltä vasemmalle kohti Arkadiankatua on kääntyminen kielletty. Mahdolliset kiertotiet ovat Erottajalta tullessa Etelä-Esplanadin, Korkeavuorenkadun ja Pohjois-Esplanadin kautta Lönnrotinkadulle. Myöhempi kiertotie Mannerheimintieltä on Postikadun ja Kaivokadun kautta Simonkadulle.

Joukkoliikenne:

HSL tiedottaa joukkoliikenteen poikkeusjärjestelyistä osoitteessa www.hsl.fi.

Polkupyörät:

Järjestelyillä ei ole vaikutusta pyöräliikenteeseen.

Jalankulkijat:

Järjestelyillä ei ole vaikutusta jalankulkijoihin.

Bussipysäkki:

Bussin 24 reitillä 1 bussipysäkki Pohjoisella Rautatiekadulla (pysäkki 1273) poistuu käytöstä, ja sen korvaa pysäkki Fredrikinkadulla (pysäkki 1237).Urakoitsija pahoittelee töistä aiheutuvaa mahdollista haittaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Työn suorittaja:
EKT Infra, Ville Piironen
p. 050 572 2143

Työn tilaaja:
Jukka Väisänen
projektinjohtaja
kaupunkiympäristön toimiala
p. 09 310 38666

Tiia Vilen
tekninen asiantuntija
kaupunkiympäristön toimiala
p. 09 310 39541

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Halloween tuo Teurastamon verisen historian hetkeksi tähän päivään19.10.2017 08:00Tiedote

Teurastamo tuo karnevaalitunnelmaa pimeään syksyyn muuttumalla Halloween-viikonloppuna 3.–4. marraskuuta todelliseksi kauhun tyyssijaksi. Teurastamon Kellohallin katosta roikkui vielä 25 vuotta sitten ruhoja ja teurastajien lihaveitset iskeytyivät leikkuupöytiin. Näihin tunnelmiin palataan jälleen, kun elävät kuolleet vaeltavat Kellohallissa ja After Dark Helsinki tuo karmivan kauhukierroksen Teurastamon vanhaan suolikellariin 2.–4. marraskuuta.

Helsingin ja Espoon yhteishanke kaupunkien pienvesistöjen vedenlaadun parantamiseksi käynnistyy18.10.2017 10:28Tiedote

Helsingin ja Espoon kaupunkien Kaupunkivesistöt kuntoon -hankkeessa tavoitteena on Maunulanpuroon ja Otsolahteen johdettavien hulevesien vedenlaadun parantaminen. Molemmissa kohteissa on tarkoitus puhdistaa hulevettä ravinteista ja haitallisista aineista luonnonmukaisin menetelmin ennen sen päätymistä vesistöön. Hankkeelle on ympäristöministeriön toimesta myönnetty hallituksen kärkihankerahaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme