Verto (VertoNordic Oy)

Vesitehokkuusyhtiö Smartvatten ostaa Neuroflux Oy:n

Jaa

Kansainvälisesti kasvava kiinteistöjen vesitehokkuuden palveluyritys Smartvatten on ostanut 20.5.2022 vesilaitosten jätevesiverkostojen hallintaan erikoistuneen ohjelmistoyhtiö Neurofluxin. Tehty kauppa tukee Smartvattenin tavoitetta olla Pohjois-Euroopan johtava vesitehokkuuden palveluyritys.

Neurofluxin kehittämän pilvipalvelun avulla vesilaitokset voivat yhdistää, visualisoida ja analysoida olemassaolevan jätevesiverkoston tietoja. Palvelu tunnistaa jätevesiverkoston vuodot koneoppimisen avulla ja reaaliaikaiset hälytykset vähentävät ylivuotoja sekä auttavat vesilaitoksia optimoimaan jätevesiverkoston tehokasta toimintaa. Palvelu on käytössä Suomessa ja Ruotsissa useilla vesilaitoksilla, kuten esimerkiksi pääkaupunkiseudun vesihuollosta vastaavalla HSY:llä.

 - Neurofluxin palvelun avulla voimme jatkossa auttaa myös vesilaitoksia toimimaan tehokkaammin, kertoo Smartvattenin toimitusjohtaja Jussi Niiniaho. Suomalaislähtöisellä Smartvattenilla on asiakkaita jo 29 eri maassa, joten tämä on loistava mahdollisuus viedä uutta teknologiaa kansainvälisille markkinoille, jatkaa Niiniaho. 

Smartvattenilla aloitti hiljattain yhtiön sadas työntekijä ja konsernin liikevaihto kolminkertaistuu kuluvana vuonna noin 15 miljoonaan euroon. Kasvun moottorina toimii kiinteistöjen vesitehokkuuspalvelu, jossa koko kiinteistön käyttämä vesi saadaan etäluettua niin päävesimittareilta kuin huoneistokohtaisilta alamittareilta. Maaliskuussa 2022 Smartvatten osti suomalaisen huoneistokohtaisia etäluettavia vesimittareita valmistavan VertoNordic Oy:n. Smartvattenin on tarkoitus jatkaa voimakkaan orgaanisen kasvun lisäksi yritysostoja. 

- Tutkimme markkinatarjontaa tarkasti ja Neurofluxin palvelusta saamamme palaute oli poikkeuksetta erinomaista. Uskomme, että yhtiön kyvykkään tiimin kanssa pystymme jatkossa viemään kokonaisvaltaisen vesitehokkuuspalvelumme aivan uudelle tasolle, kommentoi Jussi Niiniaho.

- Vesilaitokset ovat haastavassa tilanteessa kiristyvän lainsäädännön, ilmastonmuutoksesta johtuvien sään ääri-ilmiöiden ja vanhentuvan infran kanssa. Nyt tehty yrityskauppa antaa meille leveämmät hartiat palvelun jatkokehitykselle ja asiakaskunnan laajentamiselle, kertoo Neuroflux Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Koskinen.

Kaupalla ei ole välittömiä vaikutuksia Neuroflux Oy:n asiakassopimuksiin. Kaupan myötä Neurofluxin avainhenkilöt tulevat osakkaiksi Smartvatteniin ja liiketoimintaa jatketaan osana Smartvatten -konsernia. Kauppahinta ei ole julkinen.

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Work on making your water consumption sustainable as a tenantSiirry videokanavalle

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Verto (VertoNordic Oy)
Verto (VertoNordic Oy)
Hopunkatu 11
38200 Sastamala

http://www.verto.fi

--

Smartvatten on nopeasti kasvava, veden käytön hallintaan erikoistunut yritys, jonka palveluksessa on yli 110 kokoaikaista työntekijää. Yrityksellä on toimistot Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa, Saksassa ja Norjassa. Smartvatten seuraa, mittaa ja analysoi vedenkulutustietoja etänä sekä tarjoaa palveluja vesivuotojen havaitsemiseen ja vesitehokkuuden parantamiseen. Jo yli 10 000 kiinteistökohteessa 29 maassa nautitaan Smartvattenin palvelujen tuomista eduista. Lue lisää osoitteessa www.smartvatten.com.

--

Neuroflux Oy perustettiin vuonna 2018 tuomaan uudenlaista ja parempaa data-analyysia vesilaitosten tarpeisiin. Neuroflux on jätevesiverkoston hallintaan suunniteltu pilvipalvelu, joka tukee vesilaitosten päätöksentekoa monipuolisella data-analyysillä. www.neuroflux.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Verto (VertoNordic Oy)

Verto ja Hausvise nykyaikaistavat vesilaskutuksen yhteistyössä2.11.2021 05:00:00 EET | Tiedote

Verton vedenmittausjärjestelmiä ja -palveluita tarjoava vedenkulutustiedon asiantuntija VertoNordic Oy ja markkinoiden modernein isännöintijärjestelmä Hausvise ovat aloittaneet yhteistyön, jonka tavoitteena on nykyaikaistaa taloyhtiöiden vesilaskutusta sekä helpottaa isännöitsijän arkea. Verton ja Hausvisen asiakkailla on tulevaisuudessa mahdollisuus saada vedenkulutustiedot automaattisesti Hausviseen.

Verto on tutkitusti vedenmittauksen edelläkävijä ja alansa luotettavin asiantuntija22.6.2021 05:00:00 EEST | Tiedote

Taloustutkimuksen tekemän kyselyn perusteella Verto on selvästi tunnetuin vedenmittausjärjestelmiä ja vedenmittauksen ylläpito- ja laskutuspalveluita tarjoava yritys Suomessa. Nykyaikaisuus on vastaajien mielestä Verton selkein vahvuus, sillä se nousee muita tärkeämmäksi tekijäksi, kun ollaan valitsemassa vedenmittausjärjestelmiä tarjoavaa yritystä. Nykyaikaisuuden rinnalla edelläkävijyys nimetään myös Verton selkeäksi vahvuudeksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme