HSL Helsingin seudun liikenne

Veturinkuljettajien lakko pysäyttää kaikki lähijunat perjantaina – vältä joukkoliikennettä

Jaa

VR:n veturinkuljettajien lakko keskeyttää lähijunaliikenteen perjantaina kokonaisuudessaan. Veturinkuljettajat eivät saavu torstaina tai perjantaina alkaviin työvuoroihinsa. Liikenne palaa normaaliksi lauantaina 22. toukokuuta.

HSL ei järjestä lakkotilanteessa korvaavaa liikennettä. Reittioppaasta voi tarkastaa oman reittinsä poistamalla reittioppaan asetuksista junavaihtoehdon.


Koska riskinä on, että bussit täyttyvät tilanteessa herkästi, pyydämme välttämään joukkoliikenteen käyttämistä, jos matkan voi jättää tekemättä. Näin takaamme mahdollisimman turvallisen ja sujuvan matkan niille, joiden tarvitsee päästä liikkumaan. Haluamme, että joukkoliikenne pysyy terveysturvallisena myös poikkeustilanteessa.

Seuraamme tilanteen etenemistä perjantain aikana ja kerromme tuoreimman liikennetilanteen verkkosivuillamme osoitteessa hsl.fi.

Tietoja julkaisijasta

HSL Helsingin seudun liikenne
HSL Helsingin seudun liikenne
Opastinsilta 6 A
00520 Helsinki

09 4766 4444http://www.hsl.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HSL Helsingin seudun liikenne

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme