Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vid Vasa medborgarinstitut Alma har coronavirussmitta konstaterats

Dela

En studerande vid den grundläggande utbildningen för vuxna vid medborgarinstitutet Alma har 20.1.2021 konstaterats vara smittad av coronaviruset. Den studerande, hens grupp och gruppens samtliga lärare och assistenter har försatts i karantän till och med 24.1. I karantän är totalt 32 personer, av vilka åtta hör till personalen.

Den studerande har senast varit i skolan vid Rådhusgatan 31 fredag 15.1.2021.

Alla de grupper inom den grundläggande utbildningen för vuxna, vilkas lärare och assistenter hör till dem som exponerats för smitta, har övergått till distansundervisning 20.1.2021. Distansundervisningen fortgår till och med 29.1. Den konstaterade smittan har ingen verkan på övriga grupper.

Vaasa-opisto och Vasa Arbis sammanslogs 1.1.2021. Det nya, tvåspråkiga institutet har namnet Vaasan kansalaisopisto Alma – Vasa medborgarinstitut Alma.

Nyckelord

Kontakter

Ledande rektor Sannasirkku Autio, tfn 0400 299 826, sannasirkku.autio@vasa.fi

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum