Aalto-yliopisto

Vielä ehdit mukaan: Alan huiput kertovat, miksi menestyspelit eivät synny ilman pelitutkimusta

Jaa

3. lokakuuta pidettävässä aamiaistilaisuudessa puhuu muun muassa Remedyn uutuuspelin kasvoanimaatioteknologiaa kehittänyt professori Jaakko Lehtinen

Elisa Mekler, Jaakko Lehtinen ja Perttu Hämäläinen.
Elisa Mekler, Jaakko Lehtinen ja Perttu Hämäläinen.

Aika: torstai 3. lokakuuta kello 9.00

Paikka: Aalto-yliopiston Tietotekniikan talo, Konemiehentie 2, Espoo

Aamupalaa on tarjolla kello 8.30 alkaen

Suomi on Euroopan peliteollisuuden kärkimaita: vuonna 2018 peliteollisuuden liikevaihto oli Suomessa yli kaksi miljardia euroa. Miten pelitutkimus on auttanut suomalaisten menestyspelien luomisessa? Miksi ihmiset kiintyvät pelihahmoihin ja miten tätä tietoa hyödynnetään pelisuunnittelussa? Miten pelit saavat ihmiset liikkumaan? Aamiaistilaisuudessa professori Jaakko Lehtinen sekä apulaisprofessorit Elisa Mekler ja Perttu Hämäläinen vastaavat näihin ja moniin muihin kysymyksiin. Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Jaakko Lehtinen on ollut mukana kehittämässä muun muassa Remedy Entertainmentin loppukesästä julkaistun Control-pelin kasvoanimaatioteknologiaa. Elisa Mekler on yksi pelaamiseen liittyvien tunteiden ja motivaation tutkimuksen kärkinimiä. Perttu Hämäläinen on liikunnallisten pelien asiantuntija, jonka tutkimusta on hyödynnetty muun muassa Valo Motionin Mixed Reality -trampoliinipeleissä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ilmoittautumiset, tiedustelut ja haastattelupyynnöt:
Anu Haapala
Viestintäkoordinaattori, Aalto-yliopisto
p. 050 477 3209
anu.haapala@aalto.fi

Kuvat

Elisa Mekler, Jaakko Lehtinen ja Perttu Hämäläinen.
Elisa Mekler, Jaakko Lehtinen ja Perttu Hämäläinen.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aalto-yliopisto
Aalto-yliopisto
PL 18000
00076 AALTO

09 47001, viestinta@aalto.fihttp://aalto.fi

Aalto-yliopisto. Kohti parempaa maailmaa. Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, 12 000 opiskelijaa ja 400 professoria. Kampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aalto-yliopisto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme