Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Vielä ehtii hakea tapahtuma-avustusta liikuntatapahtumiin

Jaa

Helsingin kaupungin liikuntapalveluiden jakamaa tapahtuma-avustusta voi vielä hakea loppuvuoden 2018 aikana, kunhan tapahtuma-avustusta hakee ennen tapahtuman järjestämistä, ja tapahtuma järjestetään vuoden 2018 aikana.

Duudsonien HP temppuillee Töölön kisahallissa. Kuva: Helsingin kaupunki
Duudsonien HP temppuillee Töölön kisahallissa. Kuva: Helsingin kaupunki


Tapahtuma-avustuksen myöntäminen edellyttää, että hakija on helsinkiläinen rekisteröity yhdistys, yritys tai yhteisö, joka on jättänyt avustushakemuksen sähköisen avustusjärjestelmän kautta osoitteessa asiointi.hel.fi.

Tapahtuma-avustus noudattaa kaupungin avustuksen myöntämisen yleisiä ehtoja. Tapahtuma-avustusta myönnetään Helsingin kaupungin alueella järjestettäviin liikuntatapahtumiin, jotka liikuttavat helsinkiläisiä ja/tai elävöittävät kaupunkikuvaa. Avustettavat kilpailutapahtumat voivat olla korkeintaan lajiliittojen alaisia, nuorten kansallisen tason kilpailuja (SM).

Avustuksen myöntämisessä painotetaan seuraavia kriteereitä:
- tapahtuman kansainvälisyys, laajuus ja näkyvyys Helsingin kaupunkikuvassa
- tapahtuman vaikutus yhdenvertaisuuden, tasa-arvon, monimuotoisuuden, yhteisöllisyyden ja osallisuuden edistämiseen
- ympäristö- ja ilmastovaikutusten vähentämistavoitteet ja käytännön toimenpiteet niiden edistämiseksi tapahtuman toteuttamissuunnitelmassa
- lapsille ja / tai nuorille kohdennetut tapahtumat, sekä tapahtumat, joiden tavoitteena on innostaa uusia henkilöitä mukaan liikunnallisen elämäntavan piiriin
- avustuksen myöntämisen tarpeellisuus, kun otetaan huomioon hakijan saama muu julkinen tuki sekä tapahtuman laatu ja laajuus 

Seuraavia tapahtumia ei avusteta:
- Liikuntaseuran normaalia kilpailutoimintaa
- Liikuntaseuran sisäisiä tapahtumia
- Liikuntaseuran järjestämää leiri- tai kurssitoimintaa
- Aikuisten kansallisia arvokilpailuja (SM)
- Kansainvälisiä arvokilpailuja (PM, EM ja MM)

Lisätietoja:
Ritva Oljakka,
yhteyskoordinaattori
puh. 09 310 87439
ritva.oljakka@hel.fi

Lassi Laitinen,
yhteyskoordinaattori
puh. 09 310 87947
lassi.laitinen@hel.fi

https://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/avustukset/liikunnan-avustukset/tapahtuma-avustukset

Avainsanat

Kuvat

Duudsonien HP temppuillee Töölön kisahallissa. Kuva: Helsingin kaupunki
Duudsonien HP temppuillee Töölön kisahallissa. Kuva: Helsingin kaupunki
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Uintilipun ostaneille kuntosalikäynti kaupan päälle - Itiksessä myös maksuttomia virtuaalijumppia16.4.2019 14:00:00 EESTTiedote

Pääsiäisen jälkeen tiistaista 23.4.2019 alkaen Itäkeskuksen, Pirkkolan ja Jakomäen uimahallien uintilipun ostaneet pääsevät samaan hintaan huhkimaan uimahallien kuntosaleille. Tarjous on voimassa kyseisten uimahallien kevätkauden 2019 loppuun asti ja koskee myös sarja- ja kuukausikortteja. Lisäksi Itäkeskuksen uimahallissa järjestetään pääsiäisen jälkeen maksuttomia virtuaalijumppia.

Helsingin mallin ensimmäinen hankekausi edisti uudenlaisen taidekentän syntymistä16.4.2019 10:38:32 EESTTiedote

Helsingin malli onnistui ensimmäisellä hankekaudellaan luomaan hahmotelman uudenlaisesta taidekentästä, joka sijoittuu ammattitaiteen ja harrastuskentän rinnalle omanaan, arvioidaan hankekauden loppuraportissa ”Toisenlainen taidemaailma. Taidelaitokset lähiöissä vuosina 2016–2018 Helsingin osallistavassa kulttuurityön mallissa”, joka julkaistaan tänään 16.4.2019.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme