Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Vielä ehtii hakea tapahtuma-avustusta liikuntatapahtumiin

Jaa

Helsingin kaupungin liikuntapalveluiden jakamaa tapahtuma-avustusta voi vielä hakea loppuvuoden 2018 aikana, kunhan tapahtuma-avustusta hakee ennen tapahtuman järjestämistä, ja tapahtuma järjestetään vuoden 2018 aikana.

Duudsonien HP temppuillee Töölön kisahallissa. Kuva: Helsingin kaupunki
Duudsonien HP temppuillee Töölön kisahallissa. Kuva: Helsingin kaupunki


Tapahtuma-avustuksen myöntäminen edellyttää, että hakija on helsinkiläinen rekisteröity yhdistys, yritys tai yhteisö, joka on jättänyt avustushakemuksen sähköisen avustusjärjestelmän kautta osoitteessa asiointi.hel.fi.

Tapahtuma-avustus noudattaa kaupungin avustuksen myöntämisen yleisiä ehtoja. Tapahtuma-avustusta myönnetään Helsingin kaupungin alueella järjestettäviin liikuntatapahtumiin, jotka liikuttavat helsinkiläisiä ja/tai elävöittävät kaupunkikuvaa. Avustettavat kilpailutapahtumat voivat olla korkeintaan lajiliittojen alaisia, nuorten kansallisen tason kilpailuja (SM).

Avustuksen myöntämisessä painotetaan seuraavia kriteereitä:
- tapahtuman kansainvälisyys, laajuus ja näkyvyys Helsingin kaupunkikuvassa
- tapahtuman vaikutus yhdenvertaisuuden, tasa-arvon, monimuotoisuuden, yhteisöllisyyden ja osallisuuden edistämiseen
- ympäristö- ja ilmastovaikutusten vähentämistavoitteet ja käytännön toimenpiteet niiden edistämiseksi tapahtuman toteuttamissuunnitelmassa
- lapsille ja / tai nuorille kohdennetut tapahtumat, sekä tapahtumat, joiden tavoitteena on innostaa uusia henkilöitä mukaan liikunnallisen elämäntavan piiriin
- avustuksen myöntämisen tarpeellisuus, kun otetaan huomioon hakijan saama muu julkinen tuki sekä tapahtuman laatu ja laajuus 

Seuraavia tapahtumia ei avusteta:
- Liikuntaseuran normaalia kilpailutoimintaa
- Liikuntaseuran sisäisiä tapahtumia
- Liikuntaseuran järjestämää leiri- tai kurssitoimintaa
- Aikuisten kansallisia arvokilpailuja (SM)
- Kansainvälisiä arvokilpailuja (PM, EM ja MM)

Lisätietoja:
Ritva Oljakka,
yhteyskoordinaattori
puh. 09 310 87439
ritva.oljakka@hel.fi

Lassi Laitinen,
yhteyskoordinaattori
puh. 09 310 87947
lassi.laitinen@hel.fi

https://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/avustukset/liikunnan-avustukset/tapahtuma-avustukset

Avainsanat

Kuvat

Duudsonien HP temppuillee Töölön kisahallissa. Kuva: Helsingin kaupunki
Duudsonien HP temppuillee Töölön kisahallissa. Kuva: Helsingin kaupunki
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Satakielikuukausi hyllar språklig mångfald18.2.2019 11:47:53Tiedote

Flerspråkighetsmånaden Satakielikuukausi hyllar modersmålet, flerspråkighet och språklig mångfald. Festivalen, som i år firas för femte gången, inleds på den Internationella modersmålsdagen 21.2 och avslutas på Världspoesidagen och Internationella dagen mot rasism, och den breder ut sig till kulturcentrum, bibliotek, skolor och hem. Flerspråkighetsmånaden utmanar alla att reflektera över modersmålets och språkens betydelse genom konsten, möten och gemensamt görande. Festivalen firas även på andra håll i Norden under namnet Multilingual Month.

Satakielikuukausi juhlii kielellistä moninaisuutta18.2.2019 11:44:22Tiedote

Äidinkieltä, monikielisyyttä ja kielellistä moninaisuutta juhlistavaa Satakielikuukautta vietetään tänä vuonna viidettä kertaa. Kulttuurikeskuksiin, kirjastoihin, kouluihin ja koteihin levittäytyvä verkostofestivaali alkaa kansainvälisenä äidinkielen päivänä 21.2.2019 ja päättyy maailman runouden päivän ja maailman rasisminvastaisen päivän tapahtumiin 21.3.2019. Satakielikuukausi haastaa tarkastelemaan äidinkielen ja kielten merkitystä taiteen, kohtaamisten ja yhdessä tekemisen kautta. Festivaalia on vuodesta 2017 alkaen vietetty myös muissa Pohjoismaissa nimellä Multilingual Month.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme