Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Vielä ehtii nauttia talvesta!

Jaa

Helsinki tarjoaa tällä hetkellä hienot mahdollisuudet talviseen liikkumiseen. Nyt pääsee luistelemaan erityyppisillä luistelukentillä ja -radoilla, ja on valtaosa laduista on hiihtäjien käytössä. Latuja huolletaan lumitilanteen ja pakkasten salliessa edelleen.

Perhe hiihtämässä, kuva Helsingin kaupunginmuseo
Perhe hiihtämässä, kuva Helsingin kaupunginmuseo

”Latujen puolesta ei ole mitään takarajaa niiden ylläpitämiselle, kunhan vain lunta riittää! Pakkanen kyllä auttaa latujen kunnossa pysymiseen”, sanoo ulkoilureitti-tiimin tiimiesimies Mircos Kienanen.

Luistelukenttien kausi on jatkunut normaalia pidempään pysyvän pakkasen takia, suurinta osaa kentistä huolletaan vielä ainakin viikon verran ja tilannetta katsotaan päivittäin.
”Ainakin tämän viikon ajan tehdään jäitä ja niitä huolletaan. Sitten kun selvästi päivälämpötilat selvästi nousevat niin lopetellaan jäiden huoltaminen”, lähiliikuntatiimin tiimiesimies Juha Leoni kommentoi.

Lisäksi Eläintarhan ja Heteniityn kentillä ja Pirkkolassa on tarjolla luisteluradat, jotka soveltuvat matkaluisteluun. Matkaluistelu meren jäällä onnistuu Laajalahdessa. Näitä ylläpidetään samassa tahdissa kuin muitakin luistelujäitä.

Lähes reaaliaikaista latu- ja jäätilannetta voit seurata ulkoliikunta.fi -karttapalvelusta. Tilannetta päivitetään myös liikuntapalveluiden Facebook- ja Twitter-tileillä.

Avainsanat

Kuvat

Perhe hiihtämässä, kuva Helsingin kaupunginmuseo
Perhe hiihtämässä, kuva Helsingin kaupunginmuseo
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Loistefestareilla nähdään maaliskuussa yli 500 lahjakasta nuorta esiintyjää – tapahtuman aikataulu on nyt julkaistu17.3.2018 06:00Tiedote

Nuorten kulttuuritapahtuma Loistefestari tarjoaa viikonlopun verran musiikkia 24.–25.3.2018. Loistefestariin osallistuu 63 ryhmää ja yhteensä yli 500 nuorta muusikkoa, jotka astuvat valokeilaan Loistefestarin katselmuksissa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Loistefestarin laaja kattaus sisältää suuria kuoroja, rock-bändejä, pop-duoja, räppiä ja heviä, klassista ja kansanmusiikkia. Katselmusten kirjosta nähdään kooste Loistefestarin gaalassa 28.3.2018 Kulttuuriareena Gloriassa.

Loiste-festivalen presenterar över 500 begåvande unga musiker i mars – evenemangens program är ute nu!17.3.2018 06:00Tiedote

Loiste-festivalen är ett kulturevenemang för unga som bjuder på musik 24–25.3.2018. Inalles 63 grupper bestående av över 500 unga musiker har anmält sig till festivalens musikkavalkader som går av stapeln i Helsingfors, Esbo och Vanda. Med är stora körer, rock-grupper, pop-duon, rap och hårdrock, klassiskt och folkmusik. Smakprov av musikkavalkadernas mångfald fås under festivalens gala-kväll på Kulturarenan Gloria 28.3.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme