Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Vielä ehtii nauttia talvesta!

Jaa

Helsinki tarjoaa tällä hetkellä hienot mahdollisuudet talviseen liikkumiseen. Nyt pääsee luistelemaan erityyppisillä luistelukentillä ja -radoilla, ja on valtaosa laduista on hiihtäjien käytössä. Latuja huolletaan lumitilanteen ja pakkasten salliessa edelleen.

Perhe hiihtämässä, kuva Helsingin kaupunginmuseo
Perhe hiihtämässä, kuva Helsingin kaupunginmuseo

”Latujen puolesta ei ole mitään takarajaa niiden ylläpitämiselle, kunhan vain lunta riittää! Pakkanen kyllä auttaa latujen kunnossa pysymiseen”, sanoo ulkoilureitti-tiimin tiimiesimies Mircos Kienanen.

Luistelukenttien kausi on jatkunut normaalia pidempään pysyvän pakkasen takia, suurinta osaa kentistä huolletaan vielä ainakin viikon verran ja tilannetta katsotaan päivittäin.
”Ainakin tämän viikon ajan tehdään jäitä ja niitä huolletaan. Sitten kun selvästi päivälämpötilat selvästi nousevat niin lopetellaan jäiden huoltaminen”, lähiliikuntatiimin tiimiesimies Juha Leoni kommentoi.

Lisäksi Eläintarhan ja Heteniityn kentillä ja Pirkkolassa on tarjolla luisteluradat, jotka soveltuvat matkaluisteluun. Matkaluistelu meren jäällä onnistuu Laajalahdessa. Näitä ylläpidetään samassa tahdissa kuin muitakin luistelujäitä.

Lähes reaaliaikaista latu- ja jäätilannetta voit seurata ulkoliikunta.fi -karttapalvelusta. Tilannetta päivitetään myös liikuntapalveluiden Facebook- ja Twitter-tileillä.

Avainsanat

Kuvat

Perhe hiihtämässä, kuva Helsingin kaupunginmuseo
Perhe hiihtämässä, kuva Helsingin kaupunginmuseo
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Helsingin kaupunginmuseo sai kunniamaininnan Vuoden eurooppalainen museo -kilpailussa14.5.2018 09:36Tiedote

Helsingin kaupunginmuseo sai kunniamaininnan (Special Commendation) kansainvälisessä European Museum of the Year -kilpailussa. Tuomariston perusteluissa mainitaan, että kaupunginmuseo on lämmin, helposti lähestyttävä museo, jossa yhteistoiminta kaupunkilaisten kanssa on otettu tärkeäksi periaatteeksi. Tuomariston mukaan kaupunginmuseo on innovatiivinen oppimisympäristö, joka käy jatkuvaa vuoropuhelua nostalgian ja vaikeiden aiheiden välillä sekä osoittaa että museokävijällä voi olla monta roolia, ja että yhteiset kokemukset – kuten rakkaus kaupunkiin – voivat yhdistää erilaisia ihmisiä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme