Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

Viikonloppunäytteenotto siirtyy Limingantullista OYSiin

Jaa

Aikaisemmin Limingantullissa sijainnut arkipyhien ja viikonloppunäytteenotto siirtyy helatorstaista 13.5.2021 alkaen Oulun yliopistolliseen sairaalaan (OYS).

Pääasiassa koronatestauksesta huolehtii oma kotikunta, mutta jos oman kunnan näytteenottoon ei pääse, voivat kaikki Pohjois-Pohjanmaalla asuvat hakeutua testeihin OYSiin.

Oulun seudun yhteispäivystyksen näytteenotto Oulun yliopistollisessa sairaalassa on avoinna maanantaista sunnuntaihin kello 7.15–21. Ajanvaraus avataan aina edellisenä iltapäivänä klo 22. Jos vointi heikentyy selvästi, voi näytteenottoon tulla myös ilman ajanvarausta. Yhteispäivystyksessä otetaan näytteitä yli 16-vuotiailta.

Alle 16-vuotiailta koronanäytteitä otetaan OYSin lasten päivystyksessä. Alle 2-vuotiaiden näytteenotto on aina lasten päivystyksessä OYSissa. Lasten koronanäytteitä otetaan ajanvarauksella klo 11–18, helatorstaina 13.5.2021 klo 13–20. Ajanvaraus avataan saman päivän aamuna klo 8.

Tarkemmat ohjeet näytteeseen hakeutumisesta ja ajanvarauksesta löytyvät osoitteesta oyskorona.fi. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ylihoitaja Eila Alavahtola, ensihoito ja päivystys, p. 08 315 4102, eila.alavahtola(at)ppshp.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Kajaanintie 50
90220 Oulu

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri PPSHP hallinnoi Oulun yliopistollista sairaalaa. OYS vastaa lähes puolen miljoonan suomalaisen erikoissairaanhoidon palveluista ja lähes 750 000 suomalaisen erityisvaativasta erikoissairaanhoidosta. Toimimme myös Oulaskankaan sairaalassa. Parhaillaan rakennamme kokonaan uutta yliopistollista sairaalaa. Näin hoitoprosessimme ja tilamme vastaavat myös tuleviin 2020- ja 2030-lukujen erikoissairaanhoidon haasteisiin. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme