Assemblin Oy

Viiksekkäitä huoltoautoja liikenteessä - Assemblin mukana kampanjoimassa eturauhassyöpää vastaan

Jaa

Marraskuussa 2018 Assemblin tukee kampanjointia eturauhassyöpää vastaan. Eturauhassyöpä on Suomessa miesten yleisin syöpä, ja nykyään koko Suomen tavallisin syöpä johon sairastuu vuosittain noin 5 000 miestä. Marraskuun aikana Assemblin-konserni sekä työtekijät osallistuvat viiksi-kampanjaan monin eri tavoin.

Marraskuun aikana Assemblin-konserni sekä työtekijät osallistuvat Movemberiin monin eri tavoin.
Marraskuun aikana Assemblin-konserni sekä työtekijät osallistuvat Movemberiin monin eri tavoin.

Assemblin on Pohjoismaissa toimiva talotekniikan palvelutalo, joka työllistää melkein 6 000 ihmistä yli 100 paikkakunnalla. Viime vuonna Assemblinin Ruotsin yksiköt olivat mukana Movember-kampanjassa ja tänä vuonna koko konserni osallistuu kampanjointiin.

- Tällä hetkellä talotekniikka-alalla suurin osa tekijöistä on miehiä. Haluamme tukea tätä asiaa ja olla mukana levittämässä tietoisuutta eturauhassyövästä, toteaa Assemblinin vt. toimitusjohtaja Magnus Eriksson.

Assemblinilla kampanjointi näkyy sekä työntekijöiden arjessa, että ulospäin. Assemblinin huoltoautoihin kiinnitetään pahviset viikset, työntekijät vaatetetaan kampanja-paidoilla sekä työntekijöitä kannustetaan lahjoittamaan Assemblinin omakeräykseen Syöpäsäätiön sivustolla. Loppusumman, minkä Assemblinin työntekijät saavat kerättyä, tuplataan Assemblin Oy:n toimesta ja lahjoitetaan Assemblinin luomaan omakeräykseen.

- "Movember"-kampanja on yhdistelmä huumoria ja vakavaa asiaa. Haastamme mukaan meidän yhteistyökumppanit, muut talotekniikka-toimijat ja yksityiset henkilöt lahjoittamaan ja toivomme, että kumppanimme omien tekijöidemme lisäksi tukisivat kampanjaa myös kasvattamalla symboliset viikset marraskuun ajan, jatkaa Eriksson.

Lisätietoja eturauhassyövästä voit lukea tästä linkistä 

Lahjoitustiedot

Lahjoituslinkki omakeräykseen: https://oma.syopasaatio.fi/9605

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Marraskuun aikana Assemblin-konserni sekä työtekijät osallistuvat Movemberiin monin eri tavoin.
Marraskuun aikana Assemblin-konserni sekä työtekijät osallistuvat Movemberiin monin eri tavoin.
Lataa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on noin 800 miljoonaa euroa, ja palveluksessamme on noin 5 700 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla.

Lue lisää osoitteesta www.assemblin.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme