Viinilehti Oy

Viinilehti Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Jaa

Helsingin Lauttasaaressa toimivan Viinilehti Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu ensi joulukuussa. Ohjat ottaa DI Heini Lehtonen, 33, joka aloittaa tutustumisen uuteen työhönsä ja työyhteisöön elokuussa. Samalla myös Viinilehti Oy:n hallituksessa tehdään muutoksia.

Heini Lehtonen on koulutukseltaan tuotantotalouden diplomi-insinööri ja työskentelee nykyisin Elisa Oyj:ssä Business Managerina. Lehtonen näkee Viinilehti Oy:ssä paljon itseään innostavaa kehittämispontentiaalia.

”Konsernista löytyvän rautaisen asiantuntemuksen ja tutun teeman ympärillä on hyviä mahdollisuuksia löytää uusia kasvusuuntia. Digitaalisen osaamisen ja liiketoimintamahdollisuuksien kehittäminen sekä viiniyhteisön rakentaminen ovat tärkeässä roolissa”, Lehtonen sanoo.

Viinilehden toimiala yhdistää useita Heini Lehtosen innostuksen kohteita.

”Media-ala on ympäröinyt ja kiinnostanut minua aina. Myös ruoka ja viini ovat rakkaita harrastuksiani.” 

Lehtonen siirtyy Viinilehteen elokuussa ja aloittaa työt toimitusjohtajana joulukuun alussa.

Viinilehti Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Heikki Lehtonen jatkaa edelleen toimitusjohtajana samaan konserniin kuuluvassa Decanter Oy:ssa. 

Myös Viinilehden hallituksessa tapahtuu muutoksia, kun Nea Berglund aloittaa uutena hallituksen jäsenenä kesäkuussa. Aiemmin hallituksessa toimineet Juha Berglund, Heikki Lehtonen ja Antti Rinta-Huumo jatkavat hallituksessa. 

Vuonna 1998 perustettu Viinilehti Oy kustantaa Viinilehteä, tuottaa viini- ja ruoka-aiheista sisältöä useisiin digikanaviin sekä järjestää erilaisia viini- ja ruoka-aiheisia tapahtumia – suurimpana syksyisin järjestettävä Viini ja ruoka -tapahtuma Messukeskuksessa. 

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Heini Lehtonen
Heini Lehtonen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Viinilehti Oy
Viinilehti Oy
Melkonkatu 24
00210 HELSINKI

+358 50 538 8899https://viinilehti.fi

Viinilehti on intohimoisen ja laatutietoisen kuluttajan media

Viinilehti on viininystävän ykkösmedia – vuoden ympäri täynnä tietoa, inspi­raatiota, uutuusarvioita ja vinkkejä. Mikään muu media ei sisällä yhtä paljon suomenkielistä viiniasiaa suomalaiselle kohderyhmälle räätälöitynä.

Viinilehti on paljon muutakin kuin perinteinen printtilehti. Suomen herkullisin mediaperhe tavoittaa viininrakastajat yhä paremmin myös digissä, somessa, applikaatiossa, tapahtumissa ja tastingeissa virtuaalisesti ja livenä ympäri vuoden.

 

VIINI, RUOKA & HYVÄ ELÄMÄ

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viinilehti Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme