Veikkaus

Vikingloton potti nousee 10 miljoonaan euroon

Jaa

Vikingloton arvonnassa keskiviikkona (kierros 29/17) ei löytynyt yhtään täysosumaa. Norjasta löytyi yksi 6 oikein tulos, jolla voitti 245 646,30 euroa.

Vikingloton oikea rivi (kierros 29/2017) on 1, 15, 19, 20, 43 ja 46. Vikingnumero on 1 ja plusnumeroksi arvottiin 2.

Ensi viikolla (kierros 30/2017) Vikingloton potti nousee 10 miljoonaan euroon.

Keskiviikko-Jokerin oikea rivi on 3 0 5 8 5 9 3. Paras tulos oli 6 oikein. Tuloksella voittaa 20 000 euroa. Koska voittaja oli tuplannut rivinsä hän voittaa 40 000 euroa.

Keskiviikko-Lomatonnin voittorivi on Lissabon 13. Tuhannen euron arvoisia päävoittoja löytyi kolmetoista.

Arvontaa ei poikkeuksellisesti nähty tv:ssä

Vikingloton arvontaa ja oikeaa riviä ei teknisestä viiveestä johtuen nähty keskiviikkoillan MTV3:n arvontalähetyksessä. Ongelma saatiin ratkaistua pian lähetyksen jälkeen ja arvonta suoritettiin onnistuneesti.  

Arvonnan luotettavuutta valvoo aina viranomainen ja arvontatulos on teknisestä viiveestä huolimatta luotettava. Kaikki voitot maksetaan voittajille tavalliseen tapaan. Veikkaus pahoittelee asiakkaille viiveestä aiheutunutta harmia.

Vikinglotto arvotaan Norjassa.

Vikinglotto uudistui 

Vikingloton uudistuksen myötä Onnennumero poistui ja Tuplaus korvautui Plussalla. Samalla pelin kirjoitusasu muuttui – peli kirjoitetaan jatkossa Vikinglotto.

Lue lisää Vikingloton uudistuksesta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on 1,9 miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme