Veikkaus

Vikingloton potti nousee noin 15 miljoonaan euroon

Jaa

Vikingloton arvonnassa ei keskiviikkona (kierros 32/2017) löytynyt yhtään täysosumaa, joten ensi viikolla Vikingloton potissa on noin 15 miljoonaa euroa.

Vikingloton oikea rivi (kierros 32/2017) on 3, 4, 12, 16, 32, 39 ja vikingnumero 2. Plusnumeroksi arvottiin 6.

Keskiviikko-Jokerin voittorivi on 3 5 5 2 2 2 3. Arvonnassa löytyi yksi 6 oikein -tulos, jolla voitti 20 000 euroa. Voittopeli oli pelattu K-supermarket Ruokamyllyssä Kouvolassa. Voittaja oli käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten hän saa voittonsa suoraan tililleen.

Keskiviikko-Lomatonnin voittorivi on Budapest 58. Tuhannen euron päävoittoja voitettiin 12 kappaletta.

Arvontaa ei poikkeuksellisesti nähty tv:ssä

Vikingloton arvontalaitteistossa ilmenneiden ongelmien vuoksi Vikingloton arvonta jouduttiin suorittamaan keskiviikkoiltana käsiarvontana. Tästä syystä Vikingloton arvontaa ei nähty MTV3:n arvontalähetyksessä.

Arvonta suoritettiin paikallisen valvontaviranomaisen edustajan valvonnassa Norjassa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on 1,9 miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme