Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Vinkkaa palkittava helsinkiläisurheilija!

Jaa

Helsinki -päivänä 12. kesäkuuta palkitaan vuoden 2018 helsinkiläisurheilija 10 000 euron stipendillä, vuoden nuori urheilija 2 500 euron stipendillä, vuoden seura 5 000 euron stipendillä sekä vuoden valmentaja 2 500 euron stipendillä. Sinä voit vaikuttaa ketkä ovat vuoden 2018 palkittavia.

Hall of Fame Töölön kisahallissa
Hall of Fame Töölön kisahallissa

Saavutukset huomioidaan aikavälillä 15.5.2017 - 15.4.2018

Vuoden helsinkiläisurheilijan tai -joukkueen ja nuori helsinkiläisurheilija valinnassa huomioidaan kaikki urheilumuodot. Helsinkiläisen liikuntaseuran tai helsinkiläisvalmentajan palkintoa ei myönnetä saavutettujen kilpailumenestysten perusteella, vaan seuran ja valmentaja erityisistä ansioista lasten ja nuorten kasvattajana tai uusien toimintakäytäntöjen luomisesta. Ehdotuksen yhteydessä tarvitsemme selvityksen ehdottamanne henkilön tai seuran saavutuksista tai muusta ansioituneesta toiminnasta.

Lähetä ehdotuksesi perusteluineen sunnuntaihin 15.4.2018 mennessä sähköisellä lomakkeella:
https://response.questback.com/helsinginkaupunki/vuodenpalkittavat

Avainsanat

Kuvat

Hall of Fame Töölön kisahallissa
Hall of Fame Töölön kisahallissa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Lähes miljoona euroa lisärahaa liikkumista ja harrastamista edistäville hankkeille13.2.2018 20:07Tiedote

Helsingin kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta päätti kokouksessaan 13. helmikuuta hyväksyä 900 000 euron suuruisen uuden avustushaun periaatteet. Lisäavustuksen turvin etsitään uusia toimintamalleja, jotka edistävät lasten ja nuorten matalan kynnyksen harrastustoimintaa sekä kaupunkilaisten liikkumista. Hankehaun ensimmäinen vaihe on ideakilpailu, joka käynnistyy maaliskuussa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme