Veikkaus

Vinstutbetalningen för Veikkaus spel fortsätter fram till slutet av mars

Jaa

Veikkaus erbjuder ålänningar möjlighet att lösa in spelvinster efter att spelandet upphört vid årsskiftet. Utbetalningen av vinster för spel som spelats utan identifiering med Veikkauskort samt lotterivinster fortsätter fram till slutet av mars på två försäljningsställen. De är Ombudet i Maxing ut i Jomala på adressen Sparvägen 1 och Tipsettan Mariehamn på adressen Torggatan 12.

Vinster som spelats på försäljningsställen och lotterivinster kan lösas in på fastlandet i Finland inom ett år från resultatdatumet för spelet och lotterivinster fram till den sista inlösendagen, som står på lotten.

Spelandet av Veikkaus spel upphörde på Åland vid årsskiftet.

Vinster för spel som spelats i nättjänsten på veikkaus.fi betalas till en stamkunds spelkonto i januari 2018. Stamkunder kan överföra pengar från spelkontot till sitt bankkonto fram till slutet av januari, även om det inte är möjligt att spela. Vinster för spel som man spelat som identifierad med Veikkauskort på försäljningsställena betalas också ut i januari på det vinstutbetalningssätt som stamkunden valt tidigare, dvs. till bankkonto, veikkaus.fi:s spelkonto eller kontant på ett försäljningsställe mot spelkvitto.

På grund av att koncessionen för penningspel upphör har också avtalsvillkoren för Veikkaus stamkundsrelation uppdaterats den 1 januari 2018. Därefter är en stamkundsrelation inte längre möjlig för personer som är fast bosatta på Åland, och enligt aktuella uppgifter måste nuvarande kundrelationer sägas upp under början av 2018 vid en tidpunkt som meddelas senare.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme