Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Virolaista valokuvataidetta Hanasaaren galleriassa

Jaa

Virolaisen Krista Mölderin (s. 1972) taidetta nähdään Hanasaaren galleriassa ajalla 28.9.–18.11.2018.

Krista Mölder. Photo: Mark Raidpere
Krista Mölder. Photo: Mark Raidpere

Mölderin valokuvat ovat tutkielmia ihmisten ja ympäristön välisestä suhteesta. 

”Krista Mölder on vieraillut useaan otteeseen Japanissa ja saanut työskentelyynsä vaikutteita maan arkkitehtuurista, luonnosta ja kulttuurista. Teokset koostuvat laajoista värialueista, jotka sisältävät paljon pieniä yksityiskohtia tarkkaavaiselle silmälle. Kuvat ovat sekä runollisia että dokumentaarisia”, kertoo Hanasaaren taideasiantuntija Aino Kostiainen.

Krista Mölderin näyttely on osa Hanasaaren ohjelmaa, jolla juhlistetaan Viron itsenäisyyden 100-vuotisjuhlaa. Juhlavuoden 2018 kunniaksi järjestetään lisäksi neljä seminaaria, joiden aiheet liittyvät Viron, Suomen ja Ruotsin väliseen historiaan, yhteiskuntakehitykseen ja elinkeinoelämään.  

”Hanasaari vaikuttaa olevan kauniilla tavalla rajaton paikka, jonne ihmiset tulevat tapaamaan toisiaan neuvotellakseen ja avatakseen mielensä. Näyttelyn teokset tulevat kahdesta teossarjasta, existere ja InterSpace. Molemmista huokuu toisaalta fyysinen tunne rajalla olemisesta, toisaalta läsnäolo, joka kyseenalaistaa etäisyyden merkityksen”, luonnehtii Krista Mölder.

Lue lisää Krista Mölderistä hänen kotisivuiltaan https://kristamolder.com/

Tervetuloa avajaisiin torstaina 27. syyskuuta klo 17.30!

Paikka: Hanasaaren kulttuurikeskus, Hanasaarenranta 5, Espoo.

Lisätiedot: viestintäjohtaja Håkan Forsgård, hakan.forsgard(at)hanaholmen.fi, tel. +358 40 767 7373

www.hanaholmen.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Krista Mölder. Photo: Mark Raidpere
Krista Mölder. Photo: Mark Raidpere
Lataa
Inter Space Bridge Lux by Krista Mölder
Inter Space Bridge Lux by Krista Mölder
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaarenranta 5
02100 ESPOO

+358 40 767 7373http://www.hanaholmen.fi

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Hanaholmen är ett kulturcentrum för Sverige och Finland samt ett konferenshotell och mötescentrum i Esbo, strax utanför Helsingfors. Hanaholmen arrangerar högaktuella seminarier och evenemang där viktiga samhälleliga frågor diskuteras och debatteras. Kulturfonden för Sverige och Finland är Hanaholmens huvudman, dvs. har det yttersta ansvaret för Hanaholmens verksamhet. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme