Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Virtaa sähköautoon kauppareissun yhteydessä

Jaa

Sähköautojen ja niiden latauspisteiden määrä jatkaa kasvuaan. Suur-Seudun Osuuskauppa SSO tukee sähköisen liikenteen kehittymistä tarjoamalla lisää latauspisteitä sähköautoille.

”Vastuullisuus ja ekologisuus ovat vahvasti mukana SSO:n toiminnassa. Tuottamamme sähkö on jo nyt hiilineutraalia ja siksi sähkölataus sopii hyvin SSO:n toimintamalliin”, toteaa SSO:n toimitusjohtaja Tapio Finér.

SSO haluaa tukea sähköautoilua tarjoamalla latauspisteitä nyt myös SSO:n Prismojen ja kauppakeskus Lohen yhteydessä. Uudet latauspisteet avautuivat asiakkaille tällä viikolla. Tähän asti lataus on onnistunut SSO:n ABC-liikennemyymälöissä Lohjalla, Lohjan Tytyrissä, Perniössä, Karkkilan Masuunissa sekä Salon Piihovissa.

”Sähköauton ”tankkaaminen” käy toimipaikoissamme näppärästi sen sijaan, että viettäisit minuutteja tankkauspisteellä, käytät hetkisen johdon kiinnittämiseen ja annat sähköauton latautua pistäytyessäsi kahvilla tai ostoksilla”, kertoo SSO:n liikepaikkapäällikkö Mika Tolppola.

”Asiakasomistajamme ovat toivoneet lisää sähkölatauspisteitä. Toisaalta halusimme olla mukana myös tulevaisuuden kehityksessä ja siksi näiden kahden asian pohjalta oli luontevaa jatkaa latauspaikkojen lisäämistä”, jatkaa Finér.

Prismojen yhteydessä palvelu toteutetaan yhteistyössä PlugIt Finland Oy:n kanssa. Prismoissa käytössä on keskinopea lataus. Latauksen maksun voit tehdä lataamalla Plugitin applikaation omasta sovelluskaupasta. Lisäämällä maksukortin profiiliin voit käyttää sovellusta latauksen aloittamiseen ja lopettamiseen. Maksun voi suorittaa myös kertamaksulla netistä osoitteessa pay.plugitcloud.com. ABC:lla puolestaan on käytössä Fortum Charge & Drive -palvelun hinnoittelu.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:
SSO:n toimitusjohtaja Tapio Finér, p. 040 540 2006
SSO:n liikepaikkapäällikkö Mika Tolppola, p. 050 466 8252

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Prismantie 2
24800 Halikko

07530301000http://www.sso.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Aukiolorajoitukset eivät koske tiellä liikkujia – SSO:n ABC:t ja liikennemyymälät palasivat täyden palvelun taukopaikoiksi21.4.2021 12:21:08 EEST | Tiedote

Ravintolasulun päättyessä SSO:n liikennemyymälät avasivat koko palvelukirjonsa asiakkaiden käyttöön. Olennaisin muutos sulkuaikaan on ravintolasalien aukeamisen sallima ruokailu ja tauon viettäminen sisätiloissa. Alueelliset rajoitukset vaikuttavat asiakaspaikkojen määrään, mutta ne eivät säätele liikennemyymälöiden aukioloaikoja, kuten perinteisissä ruokaravintoloissa. Asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuudesta huolehditaan edelleen monin tavoin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme