Hyvinkään kaupunki

Visit Hyvinkää ja kaupungin tapahtumakalenteri toimivat nyt yhdessä

Jaa

Hyvinkään kaupungin tapahtumakalenteri ja Visithyvinkaa.fi verkkosivut on uudistettu siten, että kokonaisuus palvelee jatkossa sekä tapahtumakävijöitä että matkailijoita. Reitit eri paikkoihin löytyvät kohdekohtaisten karttojen avulla, eli tavoitteena on kaikin puolin helppokäyttöinen käyttökokemus myös mobiilissa.

HYVINKÄÄN KAUPUNKI TIEDOTTAA
28.10.2020
Julkaistavissa heti

Visit Hyvinkää ja kaupungin tapahtumakalenteri toimivat nyt yhdessä


Hyvinkään kaupungin tapahtumakalenteri ja Visithyvinkaa.fi verkkosivut on uudistettu siten, että kokonaisuus palvelee jatkossa sekä tapahtumakävijöitä että matkailijoita.

- Sivustokokonaisuus palvelee niin hyvinkääläisiä kuin paikkakunnalla vierailevia. Teemme kaupunkia tutuksi aiempaa enemmän valokuvien kautta, jotta matkailijat voivat entistä paremmin hahmottaa, mitä Hyvinkäällä on tarjota. Reitit eri paikkoihin löytyvät kohdekohtaisten karttojen avulla, eli tavoitteena on kaikin puolin helppokäyttöinen käyttökokemus myös mobiilissa, taustoittaa Hyvinkään kaupungin viestintäpäällikkö Pi Krogell-Magni.

Tapahtumajärjestäjät ja matkailuyrittäjät tervetulleita mukaan sisällöntuottajiksi

Jo aiemmin Hyvinkään tapahtumakalenteri on mahdollistanut sen, että tapahtumajärjestäjät ilmoittavat tapahtumistaan suoraan kalenteriin. Jatkossa myös ravintola- ja matkailualalle tarjotaan samaa mahdollisuutta.

- Paikalliset toimijat voivat lisätä uusia tapahtumia ja kohteita helposti ja sitä kautta saada lisää näkyvyyttä palveluilleen. Samalla sivuston hyödyt käyttäjille kasvavat, kun yhdestä osoitteessa löytyy selkeät tiedot eri vaihtoehdoista. Tapahtumajärjestäjien käyttämä tapahtumat.hyvinkaa.fi verkko-osoite toimii myös jatkossa Visithyvinkaa.fi osoitteen rinnalla, sanoo kulttuuri- ja tapahtumapäällikkö Outi Raatikainen.

- Tulevaisuudessa on myös tarkoitus lisätä yhteistyötä eri matkailualan toimijoiden, kuten HelsinkiNorthin kanssa, jotta erilaisia matkailuun liittyviä tuotepaketteja myös voisi jatkossa löytää Visithyvinkaa.fi -kautta, kaavailee liiketoimintajohtaja Annukka Lehtonen.

Visit Hyvinkään ja tapahtumakalenterin uudistus osuu yhteen tänään keskiviikkona alkavan Hyvinkään Halo - valotapahtuman kanssa. Tavoitteena on, että tulevana talvena entistä suurempi joukko kävijöitä löytää Hyvinkään hyvät talviliikuntamahdollisuudet sivuston kautta. Kesän 2021 osalta tavoitteena on parantaa Hyvinkään tunnettuutta kotimaanmatkailun kohteena tuomalla esiin kaupungissa olevia vapaa-ajan vieton mahdollisuuksia.


Lisätietoja
Pi Krogell-Magni, viestintäpäällikkö, p. 050 522 5953
Outi Raatikainen, kulttuuri- ja tapahtumapäällikkö, p. 0400 929 846
Annukka Lehtonen, liiketoimintajohtaja, p. 050 592 2768
Visithyvinkaa.fi
 

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Hyvinkään kaupunki
Hyvinkään kaupunki
Kankurinkatu 4-6
05800 Hyvinkää

019 459 11https://www.hyvinkaa.fi

Hyvinkää on Suomen 23. suurin ja Uudenmaan viidenneksi suurin, lähes 47 000 asukkaan kaupunki. Rakennamme ja kehitämme kaupunkia suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti ja tarjoamme hyvät puitteet sekä monipuolisesti vaihtoehtoja asukkaillemme eri elämänvaiheissa. Kaupunkimme antaa mahdollisuudet elämyksiin ja kokemuksiin niin ulkoilun, kulttuurin kuin liikunnan ja urheilun saralla ympäri vuoden.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hyvinkään kaupunki

Koronatilanteen hallintaan saaminen edellyttää lisärajoituksia liikuntapalveluissa ja rajattuja kirjastopalveluja27.11.2020 16:40:18 EETTiedote

Tällä hetkellä Uudenmaan alueen koronavirusepidemia on leviämisvaiheessa. STM, Aluehallintovirasto ja Keusote ovat antaneet määräyksiä ja ohjeita tilanteen haltuun saamiseksi. Hyvinkää kaupungin tekemät päätökset palvelujen rajoittamisesta on osa tätä työtä. Haluamme minimoida koronaepidemian leviämisen kaupungissamme ja olemme tällä viikolla tehneet jo useita toiminnan ja palvelujen rajoittamispäätöksiä. Valitut keinot heijastavat sitä, mitä Uudenmaan alueen muut kunnat ja kaupungit ovat omalta osaltaan linjanneet, taustoittaa kaupunginjohtaja Jyrki Mattila.

Uudenmaan uusimpien koronarajoitusten vaikutukset näkyvät myös Hyvinkäällä24.11.2020 15:01:26 EETTiedote

Hyvinkäällä ja muualla Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä Keusoten alueella on maanantaista 23.11.2020. lähtien siirrytty noudattamaan tiukempia suosituksia ja rajoituksia koronaepidemian kiihtymisen seurauksena muun Uudenmaan tavoin. Hyvinkään kaupungin osalta tämän hetken merkittävimmät muutokset palveluissa liittyvät kulttuuri- ja vapaa-ajan palveluihin, vapaaseen sivistystyöhön sekä maskien käyttösuosituksiin. Lisäohjeita on todennäköisesti tulossa vielä tällä viikolla, sanoo kaupunginjohtaja Jyrki Mattila.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme