Kasvu Open

Voittajaksi Länsi-Uudenmaan ja Salon kasvuohjelmassa hedelmäjuomia valmistava Bonne Juomat Oy

Jaa

Länsi-Uudenmaan ja Salon seudulta lupaavimmaksi kasvajaksi on Kasvu Openin sparrausprosessin jälkeen valittu Bonne Juomat. Kunniamaininnan sai Redono. Tämä tarkoittaa sitä, että yritykset etenevät valtakunnallisiin Kasvu Open -jatkosparrauksiin ja -finaaliin, jossa valitaan Suomen parhaat kasvuyritykset Start again ja Startup -sarjoissa.

Valinnat tehtiin kaikkiaan 15 kasvuhaluisen yrityksen joukosta, jotka seulottiin alan asiantuntijoiden kahden päivän sparraukseen 28 hakijasta.

Tuomaristo kiinnitti valintoja tehdessään huomiota mm. yrityksen kasvuhaluun, kansainväliseen kasvupotentiaaliin ja skaalautuvuuteen.

Voittajayritys, vuonna 1989 perustettu Bonne Juomat Oy Lohjalta, valmistaa erilaisia marja-, hedelmä- ja vihannesjuomia ja -soseita. Yritys käyttää hyödykseen kotimaisia ja paikallisia tuotantoverkostoja ja rakentaa imagoaan puhtaudella ja pohjoismaisilla mauilla. Tuomaristo kiinnitti huomiota myös yrityksen tekemisen kulttuuriin. Se näkyi mm. kasvun toteuttamiseen kaavailtuina resursseina ja suomibrändin ulkomaille viemisessä, josta toimi esimerkkinä Finnairin kanssa tehty yhteistyö.

Kunniamaininnan saaja, vuonna 2015 perustettu niinikään lohjalainen Redono on tarjoaa eri teollisuusalojen yritykislle kiertotalousratkaisuja, missä esimerkiksi hyödynnetään CO2 päästöjä tai uudenlaisia mikrolevätuotteita. Tuomaristo painotti yrityksen kohdalla sen suurta tulevaisuuden kasvupotentiaalia, hienoa asennoitumista sparrauksiin, konkreettista kasvusuunnitelmaa sekä keksintöjen maailmaa parantavia ratkaisuja.

Asiantuntijoiden kahden päivän maksuttoman sparrauksen saivat myös Kiinnoste, Mecra Oy, Ninka Oy, Pluscon Oy sekä Petroil Oy Lohjalta, Jen´s Finland Oy Nummelasta, Matkaikkuna Oy Karjaalta, MyJemma Oy Ltd Kaarinasta, Talent Adventure Oy Calliola Raaseporista, Ventrix Oy Espoosta, Yksityisliike Skumppani ja Peak Living Oy Hangosta ja Zink IT Oy Turusta.

Tuomaristoon kuuluvat Tom Gammals Novago Yrityskehitys Oy:stä, Jyrki Sjöholm Yrityssalo Oy:stä, Eero Hettula Länsi-Uudenmaan kauppakamarista, Kati Liikanen Uudenmaan Yrittäjistä, Frank Hoverfelt Tammisaaren Energiasta ja Jouko Lindholm Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymästä.

Länsi-Uudenmaan ja Salon seudun Kasvupolku on osa Kasvu Openia, jonka valtakunnallinen finaali, Kasvu Open Karnevaali järjestetään 24.─25.10.2018 Jyväskylässä. Finaaliin pääsee kaikkiaan 100 yritystä eri Kasvupoluilta, joita järjestetään tänä vuonna eri toimialoilla ja alueilla yhteensä 30.

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kasvu Open
Kasvu Open
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

0503046794http://www.kasvuopen.fi

Kasvu Open on valtakunnallinen sparrausohjelma pk-yrityksille, joka auttaa yrityksiä niiden kasvuhaasteissa. Sparraus on valituksi tulleille yrityksille maksutonta. Vuonna 2018 tavoitteena on antaa ohjausta 450 yritykselle yli tuhannen asiantuntijan voimin 30 Kasvupolulla. Vuosi huipentuu Kasvu Open Karnevaaliin lokakuussa 2018, jossa 100 finalistin joukosta valitaan Suomen parhaat kasvuyritykset.
--------------------------
Kasvupolun mahdollistavat Novago, YritysSalo, Uudenmaan yrittäjät, Luksia, Länsi-Uudenmaan Kauppakamari, Tammisaaren Energia ─ sekä valtakunnalliset kumppanit Nordea, Finnvera, Technopolis, Varma, If, Team Finland, BusinessJKL, Keski-Suomen Liitto, Grano, Laukaan kunta, Jyväskylän Messut, Jyväs-Caravan, Isku ja San Francisco Oy.
-------------------------
*Kasvun Roihu Oy on valtuutettu Kasvu Open -tapahtumien järjestäjä ja voittoa jakamattoman Kasvu Open Oy:n osakas. Muut osakkaat ovat Keski-Suomen kauppakamari, Jykes Oy ja Aava & Bang Oy.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kasvu Open

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme