VR-Yhtymä Oyj

VR Sverigen toimitusjohtajaksi Ruotsiin Johan Oscarsson

Jaa
VR Sverigen uudeksi toimitusjohtajaksi Ruotsiin on nimitetty TkT Johan Oscarsson, joka siirtyy tehtävään Strukton Rail AB:n toimitusjohtajan tehtävistä. Oscarsson aloittaa uudessa tehtävässään elokuussa 2023.

Johan Ocarssonilla on noin 25 vuoden kokemus rautatiealalta, joista viimeiset hieman yli kolme vuotta hän on toiminut Strukton Rail AB:n toimitusjohtajana. Strukton on Ruotsin suurin yksityinen rautatieurakoitsija.

"VR:llä on Ruotsissa edessään innostava näkymä, jossa henkilöstön vahvan sitoutumisen avulla voimme kasvaa kannattavasti ja jatkaa ensiluokkaisen laadun toimittamista asiakkaillemme. Olen vakuuttunut siitä, että Johan Oscarsson on oikea henkilö johtamaan tätä työtä", sanoo VR:n toimitusjohtaja Elisa Markula.

"Odotan todella innolla, että pääsen VR:lle ja voin yhdessä muun tiimin kanssa jatkaa VR:n kehittämistä entistäkin upeammaksi yritykseksi", Johan Oscarsson sanoo.

Johan Oscarsson aloittaa uudessa työssään elokuussa 2023. Väliaikaisena maajohtajana Ruotsissa toiminut Topi Simola palaa sen jälkeen päätoimisesti johtamaan VR:n City Traffic -liiketoimintayksikköä, johon VR:n Ruotsin liiketoiminnat kuuluvat.

Yhteyshenkilöt

VR:n media desk

Viestintäyksikkömme palvelee mediaa puhelinnumerossa 029 434 7123 ja sähköpostiosoitteessa viestinta@vr.fi. Olemme tavoitettavissa toimistoaikana. Arki-iltaisin klo 16 jälkeen, arkipyhinä ja viikonloppuisin palvelemme mediaa akuuteissa häiriötilanteissa.

Puh:029 434 7123viestinta@vr.fi

Tietoja julkaisijasta

VR-Yhtymä Oyj
VR-Yhtymä Oyj
Radiokatu 3
00240 Helsinki

029 4343https://www.vrgroup.fi

Me VR:llä vauhditamme tulevaisuuden vastuullista liikkumista. Olemme Suomen valtion omistama matkustuksen, logistiikan ja kunnossapidon palveluyritys, joka kasvattaa hiilineutraalin raide- ja kaupunkiliikenteen suosiota. Huolehdimme arjen sujuvista matkoista Suomessa ja Ruotsissa sekä toimimme teollisuuden tukijalkana kotimaan logistiikassa. Vuonna 2022 kyydissämme tehtiin 194,2 miljoonaa matkaa ja kuljetimme 34,4 miljoonaa tonnia tavaraa. Liikevaihtomme oli 1 107,0 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 9 000 rautaista ammattilaista. Lisätietoja: https://www.vrgroup.fi/  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta VR-Yhtymä Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme