Espoon kaupunki - Esbo stad

Vuoden 2018 espoolainen urheilija on pikaluistelija Mika Poutala

Jaa

Liikunta- ja nuorisolautakunta valitsi vuoden 2018 espoolaiseksi urheilijaksi pikaluistelija Mika Poutalan ja joukkueeksi naisten ultimatejoukkue Atleticon. Vuoden urheiluteoksi lautakunta nosti Ronja Ojan menestyksen EM-kisoissa ja hänen esiin nostamansa epäkohdan, joka koski vammaisurheilijoille asetettua korkeaa omavastuuta kisoissa.

Vuoden 2018 espoolainen urheilija Mika Poutala voitti vuoden 2018 EM-kisoissa pikaluistelussa hopeaa. Lisäksi hän saavutti Olympialaisissa neljännen sijan 500 metrin pikaluistelussa.

Vuoden 2018 joukkueeksi valittu naisten ultimatejoukkue Atletico voitti vuonna 2018 Suomen mestaruuden kuudetta kertaa peräkkäin ja sijoittui 12:ksi seurajoukkueiden MM-kilpailuissa.

Ronja Oja on espoolainen vammaisurheilija, joka voitti vuoden 2018 EM-kisoissa 100 metrin juoksussa kultaa ja pituushypyssä pronssia. Ronja nosti esiin vain vammaisurheilijoille asetetun korkean omavastuun EM-kisoissa ja sai asialle huomiota ja muutoksen tähän syrjiväksi koettuun tilanteeseen. Tämä rohkea teko valittiin vuoden 2018 urheiluteoksi.

Lisätietoja:
Liikunta- ja nuorisolautakunnan puheenjohtaja Heidi Luukkanen, luukkanenh@gmail.com
Liikunta- ja nuorisopalvelujen johtaja Martti Merra, puh 043 824 9586, martti.merra@espoo.fi

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Kuusi suurinta kaupunkia: tulevaisuuden kestävää kaupunkipolitiikkaa tulee tehdä kuntien ja kaupunkien väliset erot tunnistaen21.2.2019 09:00:00Tiedote

Suomen kuusi suurinta kaupunkia ovat laatineet yhteiset hallitusohjelmatavoitteet. Tulevalla hallituskaudella kaupunkien erityiset haasteet ja mahdollisuudet, joiden ratkaisemisessa suuret kaupungit ovat avainasemassa, tulee nostaa kansallisen kaupunkipolitiikan keskiöön. Kaupunkipolitiikassa tarvitaan kuuden suurimman kaupungin ja valtion tasavertaista kumppanuutta ja vuorovaikutusta.

Finlands finaste bussterminal och Havsvindsvägen öppnas i Hagalund15.2.2019 16:00:59Tiedote

Kommunikationerna och uträttandet av ärenden blir avsevärt lättare i Hagalund från och med den 4 mars, när bussterminalen för anslutningstrafik tas i bruk och Havsvindsvägen som löper genom Hagalund öppnas för trafiken. Bussterminalen och Havsvindsvägen öppnar många flaskhalsar i trafiken och gör kommunikationerna smidigare. Havsvindsvägen har varit stängd för trafiken sedan våren 2013.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme