Espoon kaupunki - Esbo stad

Vuoden 2018 espoolainen urheilija on pikaluistelija Mika Poutala

Jaa

Liikunta- ja nuorisolautakunta valitsi vuoden 2018 espoolaiseksi urheilijaksi pikaluistelija Mika Poutalan ja joukkueeksi naisten ultimatejoukkue Atleticon. Vuoden urheiluteoksi lautakunta nosti Ronja Ojan menestyksen EM-kisoissa ja hänen esiin nostamansa epäkohdan, joka koski vammaisurheilijoille asetettua korkeaa omavastuuta kisoissa.

Vuoden 2018 espoolainen urheilija Mika Poutala voitti vuoden 2018 EM-kisoissa pikaluistelussa hopeaa. Lisäksi hän saavutti Olympialaisissa neljännen sijan 500 metrin pikaluistelussa.

Vuoden 2018 joukkueeksi valittu naisten ultimatejoukkue Atletico voitti vuonna 2018 Suomen mestaruuden kuudetta kertaa peräkkäin ja sijoittui 12:ksi seurajoukkueiden MM-kilpailuissa.

Ronja Oja on espoolainen vammaisurheilija, joka voitti vuoden 2018 EM-kisoissa 100 metrin juoksussa kultaa ja pituushypyssä pronssia. Ronja nosti esiin vain vammaisurheilijoille asetetun korkean omavastuun EM-kisoissa ja sai asialle huomiota ja muutoksen tähän syrjiväksi koettuun tilanteeseen. Tämä rohkea teko valittiin vuoden 2018 urheiluteoksi.

Lisätietoja:
Liikunta- ja nuorisolautakunnan puheenjohtaja Heidi Luukkanen, luukkanenh@gmail.com
Liikunta- ja nuorisopalvelujen johtaja Martti Merra, puh 043 824 9586, martti.merra@espoo.fi

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoonlahden terveysasemajärjestelyt selvityksessä1.7.2020 15:30:12 EESTTiedote

Espoonlahden terveysasemalla sattui 13.4. vesivahinko, jonka jälkeen tilat ovat olleet pois käytöstä. Rakennus on saavuttamassa peruskorjausiän ja vesivahingosta johtuen Tilapalvelut selvittää mahdollisuutta aikaistaa peruskorjausta. Väistötiloja ja vaihtoehtoisia ratkaisuja on etsitty ja järjestetty siten, että asukkaat saavat tarvitsemansa palvelut mahdollisimman vaivattomasti ja työntekijöillä on turvalliset ja terveelliset työskentelytilat.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme