Espoon kaupunki - Esbo stad

Vuoden 2020 perusavustukset urheiluseuroille

Jaa

Liikunta- ja nuorisolautakunta myönsi vuoden 2020 perusavustukset: liikuntatoiminta-avustusta yhteensä 1 407 600 euroa ja erityisryhmien liikuntatoiminta-avustusta yhteensä 59 160 euroa.

Liikunta- ja nuorisolautakunta päättää vuosittain espoolaisten järjestöjen perusavustukset liikuntatoimintaan. Avustusta myönnetään toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen sekä toimintasuunnitelman ja talousarvion perusteella kuluvan toimintakauden liikuntatoimintaa varten.

Ratsastustallin toiminnan halutaan jatkuvan Espoonlahdessa

Liikunta- ja nuorislautakunta antoi lausunnon Espoonlahden urheilupuiston alueen suunnitelmiin.

-Espoonlahden urheilupuiston ja sen ympäristön suunnitelmat ovat onnistuneet ja kaupunki on osallistanut hienosti alueen toimijoita ja espoolaisia mukaan alueen kehittämiseen, kehuu liikunta- ja nuorisolautakunnan puheenjohtaja Heidi Luukkanen.

Ratsastuskoulu on osittain kaupungin maalla ja osittain yksityisellä vuokramaalla. Toiminnan jatkuvuus on tärkeää myös alueen kulttuurihistoriallisen omaleimaisuuden vaalimiseksi.

-Toivomme, että alue pysyy virkistyskäytössä ja ratsastuskoulun toiminnan jatkamiseksi tutkitaan eri vaihtoehtoja ja mahdollistetaan toiminnan pysyminen alueella, korostaa Heidi Luukkanen.

Liikunta- ja nuorisolautakunnan jäsenet: http://www.espoo.fi/fi-FI/Espoon_kaupunki/Paatoksenteko/Lautakunnat_ja_johtokunnat/Liikunta_ja_nuorisolautakunta/Jasenet

Liikunta- ja nuorisolautakunnan esityslista:
http://www.espoo.fi/fi-FI/Espoon_kaupunki/Paatoksenteko

 

Lisätietoja:

Liikunta- ja nuorisolautakunnan puheenjohtaja Heidi Luukkanen, luukkanenh@gmail.com
Liikunta- ja nuorisopalvelujen johtaja Martti Merra, puh 043 824 9586, martti.merra@espoo.fi

 

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme