Messukeskus

Vuoden julkisivuremontti 2021-kilpailun voittaja julkistetaan Kiinteistö 2022 -messuilla

Jaa

Julkisivuyhdistys ry julkistaa Kiinteistö 2022 -tapahtuman avajaispäivänä 12. tammikuuta asunto-osakeyhtiöille ja kiinteistöosakeyhtiöille suunnatun Vuoden julkisivuremontti 2021-kilpailun voittajat. Kilpailussa etsitään onnistuneita ja laadukkaita julkisivuremontteja esimerkiksi niille taloyhtiöille, jotka vasta suunnittelevat julkisivujen korjaamista.

Tuomaristo on kiinnittänyt arvostelussaan huomiota arkkitehtuurin ja teknisten ratkaisujen lisäksi hankkeen päätöksenteko- ja valmisteluvaiheeseen, kustannusten hallittavuuteen ja aikataulussa pysymiseen sekä tiedottamiseen.

Kilpailun pääjärjestäjiä ovat Julkisivuyhdistys ry ja Kiinteistöalan hallitusammattilaiset AKHA ry yhteistyössä Messukeskus Helsingin kanssa. Kilpailusta ja voittajista ovat messuilla kertomassa Julkisivuyhdistyksen uusi hallituksen puheenjohtaja Stina Hyyrynen A-Insinöörit Suunnittelu Oy:stä ja pitkäaikainen hallituksen jäsen Maritta Koivisto Rakennustuoteteollisuus ry:stä.

Kilpailu järjestetään nyt kahdeksannen kerran. Edellisen kerran palkinto jaettiin vuonna 2019, jolloin sen sai helsinkiläinen Asunto Oy Puistonportti Bostads Ab rohkeasta 70-luvun arkkitehtuuria uudistavasta julkisivuremontistaan. Rahapalkinnon lisäksi palkittavat yhtiöt saavat kunniakirjan ja muistolaatan.

Kilpailun tuomaristoon ovat kuuluneet Julkisivuyhdistyksen edustajina Toni Pakkala, Julkisivuyhdistyksen hallituksen puheenjohtaja, TkT, tutkijatohtori, Tampereen yliopisto Rakenteiden korjaamisen ja elinkaaritekniikan tutkimusryhmä; Tomi Hautakangas, toimitusjohtaja, ARK:sto Ky;  Maritta Koivisto, päätoimittaja, arkkitehti SAFA, Rakennustuoteteollisuus ry ja Riina Takala-Karppanen, Julkisivuyhdistyksen sihteeri, toimittaja, Viestintäpalvelu Kahvimaa Oy.

AKHA Ry:stä tuomaristoon ovat kuuluneet Arto Krootila, DI, Consitor Oy ja Eino Rantala, tietokirjailija, TkT, Ekosto Oy sekä Mia Koro-Kanerva, toimitusjohtaja, Isännöintiliitto ja Jari Virta, TkT, rakennustekninen kehityspäällikkö, Kiinteistöliitto Uusimaa.

Suomen Messusäätiö rahoittaa kilpailua 3000 eurolla.

Kiinteistö 2022 -messut järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 12.-13.1.2022.

Julkisivuyhdistys on teknisesti laadukkaan ja esteettisesti korkeatasoisen julkisivurakentamisen edistäjä. Riippumaton yhdistys on tarkoitettu kaikille julkisivuista kiinnostuneille henkilöille ja yhteisöille. Se tuottaa tutkimustietoa, tarjoaa keskustelufoorumin ja järjestää erilaisia julkisivuaiheisia tilaisuuksia. www.julkisivuyhdistys.fi

Kiinteistöalan hallitusammattilaiset AKHA Ry. on asunto- ja kiinteistöyhtiöiden hallinnan osaamisverkosto, joka tarjoaa apuaan ja ammattitaitoaan taloyhtiöille edistämällä hyvää hallintotapaa sekä välittämällä  hallitusammattilaisia asunto- ja kiinteistöyhtiöiden avuksi. www.akha.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Riina Takala-Karppanen, sihteeri@julkisivuyhdistys.fi, +358 40 502 1769

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | #messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Helsinki Expo and Convention Centre creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | www.messukeskus.com | #messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic –tapahtumakokonaisuus siirtyy toukokuulle 202218.1.2022 10:15:00 EET | Tiedote

Pakkaus-, elintarvike- ja muovialan ammattilaisten tapahtumakokonaisuus PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic sekä samaan aikaan Messukeskuksessa järjestettävät horeca-alan ammattilaisten Gastro Helsinki ja graafisen alanSign, Print & Promotion on päätetty siirtää. Tapahtumat järjestetään18.–19.5.2022, ja kolmipäiväinen Gastro Helsinki 18.–20.5.2022. Tapahtumat järjestetään Helsingin Messukeskuksessa.

Helsingin Kirjamessujen uusi ohjelmajohtaja on Ville Blåfield18.1.2022 00:01:00 EET | Tiedote

Helsingin Kirjamessujen ohjelmajohtajaksi on valittu viestintäkonsultti ja tietokirjailija Ville Blåfield. Uusi ohjelmajohtaja tuo Helsingin Kirjamessuille uudenlaista näkökulmaa, jossa yhteiskunnallisilla keskusteluilla ja moniäänisyydellä on oma paikkansa. Blåfield arvostaa kirjamessuja ja lupaa ottaa huomioon rakastetun tapahtuman ainutlaatuisuuden. ”Toivon, että messut kehittyvät entisestään myös yhteiskunnallisen keskustelun foorumina”, hän toteaa.

Uutta MP 22 -messuilla: Hall of Fame ja vuoden 2021 MP-teko14.1.2022 14:00:00 EET | Tiedote

MP Moottoripyörämessut tekee töitä moottoripyöräilyn ja alan hyväksi. Nyt nostetaan ensimmäiset moottoripyöräilyn merkkihenkilöt Hall of Fame -tunnustuksella, ei nyt Messukeskuksen kattoon, mutta julkisuuteen kuitenkin. Hall of Fame -tunnustuksen saa neljä henkilöä, jotka ovat toimineet moottoripyöräilyn hyväksi merkittävällä tavalla pitkään. Yleisö valitsee Vuoden MP-teon. Tunnustuksen saaja on vuonna 2021 tehnyt merkittävää työtä moottoripyöräilyn eteen Suomessa. Kaikki tunnustuksen saajat julkaistaan MP-messujen avajaispäivänä perjantaina 25.3.2022 Helsingin Messukeskuksessa.

Kutsu lehdistötilaisuuteen etäyhteydellä 21.1.2022 klo 9.00. vp.12.1.2022 11:42:24 EET | Kutsu

Matkamessut nostavat normaalioloissa matkailun ja lomasuunnitelmat tammikuun puheenaiheeksi, mutta rajoitusten ja vaikean epidemiatilanteen vuoksi Matka 2022 -messut ja samana viikonloppuna järjestettävät Caravan-messut jouduttiin siirtämään seuraavaan vuoteen. Päivän polttavat aiheet matkailun tilastoista ja avautumisesta sekä Matkamessujen Kantarilla teettämästä matkailututkimuksesta kuulet tänä vuonna etänä. Kansainvälistä näkökulmaa tilaisuuteen tuo Matkamessujen rinnalla peruutetun Global Travel Summit -tapahtuman Key note -puhuja, pääsihteeri, EU-maiden matkatoimisto- ja matkanjärjestäjäliitto ECTAAn Eric Drèsin. Hän kertoo EU:n jäsenvaltioiden matkustussäännösten vaikutuksesta matkailun elpymiseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme