Kotipizza Group Oy

Vuoden Kotipizza-yrittäjät palkittiin Franny Awards -juhlassa

Jaa

Kotipizza-ketju on palkinnut ylivieskalaisen yrittäjäpariskunnan Pilvi ja Jukka Hämäläisen vuoden yrittäjinä Suomen Franchising-yhdistyksen Franny Awards -juhlassa. Hämäläiset palkittiin liiketoimintansa kehittämisestä ja aktiivisuudestaan sosiaalisen median hyödyntämisessä.

Ylivieskan Kotipizza-ravintolaa johtavat Pilvi ja Jukka Hämäläinen ovat toimineet Kotipizza-yrittäjinä vuodesta 2013. Pilvi ja Jukka tunnetaan kotiseudullaan aktiivisina ja sosiaalisina toimijoina, jotka tavoittavat viestinnällään suuren osan alueensa väestä.

Yrittäjäpariskunta palkittiin myös vuoden 2018 Vuoden Kotipizza-yrittäjinä ketjun Syysseminaari-tapahtumassa. Ylivieskan Kotipizza on myös äänestetty parhaiten palvelevaksi Kotipizza-ravintolaksi ja yrittäjäpariskunta palkittu aktiivisesta ja persoonallisesta tavastaan hyödyntää sosiaalista mediaa.

”Pilvi ja Jukka johtavat ravintolaansa intohimoisesti ja rakkaudella. On hienoa, että ketjussamme on mahtavia yrittäjiä, jotka yltävät vuosi vuodelta hienompiin saavutuksiin myynnissä, asiakaspalvelussa ja vastuullisessa liiketoiminnassa. Rohkealla asenteellaan ja sisukkuudellaan he tekevät maailmasta paremman paikan pizza kerrallaan”, sanoo Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Tommi Tervanen.

Kotipizza-ketju palkitsi Pilvi ja Jukka Hämäläiset Suomen Franchising-yhdistyksen järjestämässä Franny Awards -juhlassa Helsingissä perjantaina 29.3. Vuosittain järjestettävässä tapahtumassa franchisingyritykset palkitsevat ketjuyrittäjiään.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kotipizza-yrittäjä Pilvi Hämäläinen, Kotipizza Ylivieska, 044 030 0678
Kotipizza-yrittäjä Jukka Hämäläinen, Kotipizza Ylivieska, 044 211 1975
Kotipizza Oyj, myyntijohtaja Markus Kaatranen, puh. 0207 716 775
www.kotipizza.fi

Tietoja julkaisijasta

Kotipizza Group Oy
Verkkosaarenkatu 5
00580 HELSINKI

http://www.kotipizzagroup.com/fi/

Kotipizza

Kotipizza on suomalainen, vuonna 1987 perustettu pizzaketju, jolla oli tilikauden 2018 lopussa 280 ravintolaa. Kotipizza-ketjun ravintoloiden myynti tilikaudella 2018 oli 122,1 miljoonaa euroa. Yli 99 prosenttia Suomen Kotipizza-ravintoloista on franchisingtoimintaperiaatteella toimivia itsenäisten franchisingyrittäjien johtamia ravintoloita. Franchisingyrittäjä saa käyttöönsä testatun ja kannattavan liikeidean sekä valmiin tuotteen ja tuotemerkin, ketjun tietotaidon ja muut yhteistyön edut.

Kotipizza Group Oyj

Kotipizza-ketju on osa Kotipizza Groupia, johon kuuluvat lisäksi hankinta- ja logistiikkayritys Helsinki Foodstock Oy, vuonna 2015 avattua meksikolaistyyppistä ravintolaketjua Chalupaa operoiva Chalupa Oy sekä marraskuussa 2017 ostettu The Social Burger Joint Oy, joka hallinnoi Social Burgerjoint -ravintolaketjua ja Social Food -ruokarekkaa. Tilikaudella 2018 Helsinki Foodstockin liikevaihto oli 71,1 miljoonaa euroa, Chalupa-ketjun ravintoloiden myynti 2,3 miljoonaa euroa, Social Burgerjoint -ketjun ravintoloiden myynti 2,9 miljoonaa euroa ja No Pizza -ravintolan myynti 0,4 miljoonaa euroa. Kotipizza Group -konsernin liikevaihto samalla ajanjaksolla oli 91,5 miljoonaa euroa ja vertailukelpoinen EBITDA 9,39 miljoonaa euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kotipizza Group Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme