Messukeskus

Vuoden nuori suunnittelija 2017 julkistus

Jaa

Vuoden nuori suunnittelija on vuosittain järjestettävä kilpailu suomalaisille vaatetussuunnittelun opiskelijoille. Se on yksi alan vanhimmista kilpailuista Suomessa ja järjestettiin tänä vuonna jo 23. kerran.

Vuoden nuori suunnittelija -julkistustilaisuus

Aika: Maanantaina 25.9. klo 10, aamiainen on katettu klo 9.45 alkaen.

Paikka: Kansallismuseo, pop up -tila, jossa on Kalevalakorun 80-vuotisjuhlanäyttely. Sisäänkäynti pääovesta, Mannerheimintie 34.

Ilmoittautuminen sähköpostilla riikka.luomanpaa@messukeskus.com torstaihin 21.9. mennessä.

• Tänä vuonna kilpailutehtävänä oli itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi suunnitella Suomi100-kansallispuku – ei modernisoitua versiota vanhoista maakuntien kansallispuvuista, vaan uusi ja tuore näkemys suomalaiseen pukeutumiseen.

• Kilpailun voittaja saa Suomen Messusäätiön lahjoittaman 5000 € stipendin sekä näkyvyyden I love me -messuilla - osastolla ja muotinäytöksissä.

• Julkistustilaisuudessa ja I love me -muotinäytöksissä voittajan suunnittelemat ja toteuttamat puvut on asustettu Kalevalakorun koruilla.

• Voittajan valitsi raati, johon kuuluvat suunnittelija ja toimittaja Jaakko Selin, stylisti ja toimittaja Nina Nuorivaara, muotitaiteilija Ritva Falla, Ellen päätoimittaja Taru Marjamaa sekä suunnittelijat Katri Niskanen, Mari Talka ja Hammi Mettinen.

Julkistuksen jälkeen on mahdollisuus voittajan haastatteluihin ja valokuvaukseen sekä tutustua Kalevalakorun näyttelyyn.

Tervetuloa!

Lisätiedot:
Riikka Luomanpää, tiedottaja, Messukeskus, 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com

Kilpailun perustiedot: http://iloveme.messukeskus.com/messuilla/vuoden-nuori-suunnittelija/

I love me -tapahtumakokonaisuuden teemoja ovat hyvä olo ja itsestä huolehtiminen. Siihen kuuluvat Kauneusmessut, Muotimessut, Koru & Kello, Terveysmessut ja Luonnollisesti-tapahtuma. Messut järjestetään 20.-22.10.2017 Messukeskuksessa Helsingissä.

www.iloveme.fi, www.facebook.com/iloveme.fi

Lisätietoa median ja bloggaajien akkreditoitumisesta I love me -messuille: http://messukeskushelsinki.fi/uutishuone/akkreditointi/

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Helsingin Kirjamessuilla kahdeksan lukupiiriä18.6.2018 12:19Tiedote

Helsingin Kirjamessujen lukupiirit on julkaistu. Tarjolla on kahdeksan lukupiiriä kiinnostavista vuoden 2018 kirjauutuuksista. Lukupiiriin osallistuu messuvieraiden lisäksi kirjailija ja kustantajan edustaja. Lukupiirikirjailijoita ovat Rafael Donner, Antti Heikkinen, Kari Hotakainen, Risto Isomäki, Riikka Pulkkinen, Sisko Savonlahti, Katariina Souri ja Saara Turunen. Helsingin Kirjamessut järjestetään torstaista sunnuntaihin 25. – 28.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme