Messukeskus

Vuoden nuori suunnittelija 2017 julkistus

Jaa

Vuoden nuori suunnittelija on vuosittain järjestettävä kilpailu suomalaisille vaatetussuunnittelun opiskelijoille. Se on yksi alan vanhimmista kilpailuista Suomessa ja järjestettiin tänä vuonna jo 23. kerran.

Vuoden nuori suunnittelija -julkistustilaisuus

Aika: Maanantaina 25.9. klo 10, aamiainen on katettu klo 9.45 alkaen.

Paikka: Kansallismuseo, pop up -tila, jossa on Kalevalakorun 80-vuotisjuhlanäyttely. Sisäänkäynti pääovesta, Mannerheimintie 34.

Ilmoittautuminen sähköpostilla riikka.luomanpaa@messukeskus.com torstaihin 21.9. mennessä.

• Tänä vuonna kilpailutehtävänä oli itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi suunnitella Suomi100-kansallispuku – ei modernisoitua versiota vanhoista maakuntien kansallispuvuista, vaan uusi ja tuore näkemys suomalaiseen pukeutumiseen.

• Kilpailun voittaja saa Suomen Messusäätiön lahjoittaman 5000 € stipendin sekä näkyvyyden I love me -messuilla - osastolla ja muotinäytöksissä.

• Julkistustilaisuudessa ja I love me -muotinäytöksissä voittajan suunnittelemat ja toteuttamat puvut on asustettu Kalevalakorun koruilla.

• Voittajan valitsi raati, johon kuuluvat suunnittelija ja toimittaja Jaakko Selin, stylisti ja toimittaja Nina Nuorivaara, muotitaiteilija Ritva Falla, Ellen päätoimittaja Taru Marjamaa sekä suunnittelijat Katri Niskanen, Mari Talka ja Hammi Mettinen.

Julkistuksen jälkeen on mahdollisuus voittajan haastatteluihin ja valokuvaukseen sekä tutustua Kalevalakorun näyttelyyn.

Tervetuloa!

Lisätiedot:
Riikka Luomanpää, tiedottaja, Messukeskus, 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com

Kilpailun perustiedot: http://iloveme.messukeskus.com/messuilla/vuoden-nuori-suunnittelija/

I love me -tapahtumakokonaisuuden teemoja ovat hyvä olo ja itsestä huolehtiminen. Siihen kuuluvat Kauneusmessut, Muotimessut, Koru & Kello, Terveysmessut ja Luonnollisesti-tapahtuma. Messut järjestetään 20.-22.10.2017 Messukeskuksessa Helsingissä.

www.iloveme.fi, www.facebook.com/iloveme.fi

Lisätietoa median ja bloggaajien akkreditoitumisesta I love me -messuille: http://messukeskushelsinki.fi/uutishuone/akkreditointi/

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Työmatkapyöräily on trendikästä22.2.2018 14:27Tiedote

Messutapahtumat nostavat esiin ilmiöitä ja trendejä. GoExpossa tänä vuonna pinnalla olevat pyöräilyteemat ovat sähköavusteiset pyörät ja työmatkapyöräily. Työmatkoja voi taittaa tavallisellakin pyörällä, mutta entistä kevyemmät sähköpyörät ovat tehneet työmatkalaiselle pyöräilystä helppoa ja miellyttävää. GoExpossa on testattavana lähes 60 sähköavusteista pyörää ja mukana tapahtumassa ovat kaikki merkittävät valmistajat ja maahantuojat, jotka edustavat kymmeniä eri pyörämerkkejä. GoExpo järjestetään 2.–4.3. Messukeskuksessa Helsingissä.

Ihania ideoita pihaan ja puutarhaan, ajankohtaista tietoa rakentamiseen ja remontointiin19.2.2018 09:09Tiedote

Kevätmessujen ohjelma pursuaa ideoita ja tietoa puutarhan ja pihan hoitoon, rakentamiseen ja remontointiin, piensisustamiseen ja mökkeilyyn. Kevätpuutarha-messujen ideapuutarhan teemana on fantasiamainen Liisa Ihmemaassa ja OmaMökki-messujen mökkipihalta löydät vinkit lokoisaan ranta- ja saunaelämään. Viiden messun kokonaisuus järjestetään Messukeskuksessa, Helsingissä 12.-15.4.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme