MessukeskusMessukeskus

Vuoden opetus -palkinto IPPO-kokonaisuudelle

Jaa

Opetus- ja kasvatusalan pääkoulutustapahtuman, Educan, yhteydessä jaettava Vuoden opetus -palkinto jaettiin tänään Messukeskuksessa, Helsingissä. Kilpailussa haettiin uudenlaisia ja kiinnostavia opetus- ja kasvatusmenetelmiä sekä raikkaita uusia ideoita varhaiskasvatukseen ja opetukseen alakoulusta korkea-asteelle. 3 000 euron suuruisen palkinnon rahoittaa Suomen Messusäätiö.

Educa-messuilla jaettavan Vuoden opetus -palkinnon on saanut IPPO-kokonaisuus. IPPO on työväline, jonka avulla opettaja voi suunnitella opettamansa kokonaisuuden siten, että se tukee oppilaan oppimaan oppimisen taitoja sekä antaa aikaa näiden taitojen harjoittamiselle. IPPOn tavoitteena on kehittää oppilaiden aktiivisuutta, ajattelua, itseohjautuvuutta sekä oppimismotivaatiota. IPPO auttaa oppilasta tietojen ja taitojen mieleen painamisessa sekä positiivisen opiskeluasenteen löytämisessä.

”Keskeistä IPPOssa on oppilaan omien vahvuuksien tunnistaminen sekä itsetunnon kehittäminen. Hyvistä oppimaan oppimisen taidoista on hyötyä koulun jälkeen läpi koko elämän” toteaa raati perusteluissaan.

Palkinnon vastaanottivat IPPOn kehittäjät Johanna Kivekäs ja Salla Venäläinen.

Tällä kertaa kilpailussa myönnettiin myös kunniamaininta, jonka sai ”Alakoulun aarreaitta” -facebook-ryhmän perustaja Saara Mälkönen.

”Kyseessä on monipuolista ja hyödyllistä tietoa jakava facebook-ryhmä, jossa on jo 30 000 jäsentä. Se antaa vinkkejä ja ideoita alakouluopetukseen ja tarjoaa vertaistukea parhaimmillaan”, raati perustelee.

Raatiin kuuluivat OAJ:n puheenjohtaja Olli Luukkainen (raadin pj.), OAJ: viestinnän edustaja Heikki Pölönen, Suomen Vanhempainliiton toiminnanjohtaja Ulla Siimes, Messukeskuksen tiedottaja Taira Sjöblom-Tallus, Suomen Kuntaliiton erityisasiantuntija Lieselotte Eskelinen, opetusneuvos Leena Nissilä Opetushallituksesta, Suomen rehtorit SURE ry:n puheenjohtaja Antti Ikonen ja OAJ:n järjestöasiamies Riitta Silvonen (raadin sihteeri).

Educa-messut on Suomen johtaja kasvatus- ja koulutusalan ammattitapahtuma, jonka järjestävät yhteistyössä Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ja Messukeskus. Siihen osallistuu vuosittain yli 16 000 kävijää.

#educa2018

Lisätiedot:

tiedottaja Taira Sjöblom-Tallus, Messukeskus, puh. 050 385 5482, taira.sjoblom-tallus@messukeskus.com
järjestöasiamies Riitta Silvonen, OAJ, puh. 050 596 7838 riitta.silvonen@oaj.fi


Suomen Messusäätiö jakaa joka vuosi noin 400.000 eurolla palkintoja suomalaisen elinkeinoelämän edistämiseen.

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Venemessuilla kunnostetaan moottoriveneitä ja keskustellaan moottoriveneilystä14.12.2018 10:54Tiedote

Vene 19 Båt -messuilla 8. – 17.2.2019 Messukeskuksessa Helsingissä kunnostetaan työnäytöksissä kolmea venettä Venemestarin Telakalla. Uusia varusteita ja pintoja saavat Windy 31 Tornado, Uttern 520 HT ja Buster S. Uusi Totalveneen Messi kokoaa moottoriveneilijät ja moottoriveneen hankintaa harkitsevat nyt ensimmäistä kertaa kuulemaan tuoreinta tietoa moottoriveneilystä ja moottoriveneistä.

Kevätmessujen mallipihoista ideoita oman puutarhan, mökkipihan sekä pientalopihan rakentamiseen13.12.2018 13:21Tiedote

Kevätmessuilta voi ensi keväänä poimia ideoita sekä omaan puutarhaan että mökin ja omakotitalon pihoihin. Kolmen mallipihakokonaisuuden suunnittelusta vastaa tänäkin vuonna Puutarhaetsivät eli maisemasuunnittelija Tanja Nieminen (ylempi AMK) ja arkkitehti, maisema-arkkitehti Tiina Holmberg (SAFA, MARK). Kevätmessut järjestetään Messukeskuksessa, Helsingissä 4.–7.4.2019.

Habitare tuo esiin muotoilun nousevia tähtiä11.12.2018 13:49Tiedote

Habitare on Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma ja nostaa yleisölle vielä tuntemattomia suunnittelijoita esille myös vuonna 2019. Suunnittelijoille tarkoitetut Imu Design -muotoilijakollektiivin kanssa toteutettavat Talentshop ja Protoshop tarjoavat mahdollisuuden suunnittelijoille saada osaamisensa ja tuotteensa esille omille osastoilleen Habitareen. Kokonaisvaltainen asumisen tapahtuma Habitare pidetään Messukeskuksessa Helsingissä 11.9.-15.9.2019.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme