MessukeskusMessukeskus

Vuoden opetus -palkinto IPPO-kokonaisuudelle

Jaa

Opetus- ja kasvatusalan pääkoulutustapahtuman, Educan, yhteydessä jaettava Vuoden opetus -palkinto jaettiin tänään Messukeskuksessa, Helsingissä. Kilpailussa haettiin uudenlaisia ja kiinnostavia opetus- ja kasvatusmenetelmiä sekä raikkaita uusia ideoita varhaiskasvatukseen ja opetukseen alakoulusta korkea-asteelle. 3 000 euron suuruisen palkinnon rahoittaa Suomen Messusäätiö.

Educa-messuilla jaettavan Vuoden opetus -palkinnon on saanut IPPO-kokonaisuus. IPPO on työväline, jonka avulla opettaja voi suunnitella opettamansa kokonaisuuden siten, että se tukee oppilaan oppimaan oppimisen taitoja sekä antaa aikaa näiden taitojen harjoittamiselle. IPPOn tavoitteena on kehittää oppilaiden aktiivisuutta, ajattelua, itseohjautuvuutta sekä oppimismotivaatiota. IPPO auttaa oppilasta tietojen ja taitojen mieleen painamisessa sekä positiivisen opiskeluasenteen löytämisessä.

”Keskeistä IPPOssa on oppilaan omien vahvuuksien tunnistaminen sekä itsetunnon kehittäminen. Hyvistä oppimaan oppimisen taidoista on hyötyä koulun jälkeen läpi koko elämän” toteaa raati perusteluissaan.

Palkinnon vastaanottivat IPPOn kehittäjät Johanna Kivekäs ja Salla Venäläinen.

Tällä kertaa kilpailussa myönnettiin myös kunniamaininta, jonka sai ”Alakoulun aarreaitta” -facebook-ryhmän perustaja Saara Mälkönen.

”Kyseessä on monipuolista ja hyödyllistä tietoa jakava facebook-ryhmä, jossa on jo 30 000 jäsentä. Se antaa vinkkejä ja ideoita alakouluopetukseen ja tarjoaa vertaistukea parhaimmillaan”, raati perustelee.

Raatiin kuuluivat OAJ:n puheenjohtaja Olli Luukkainen (raadin pj.), OAJ: viestinnän edustaja Heikki Pölönen, Suomen Vanhempainliiton toiminnanjohtaja Ulla Siimes, Messukeskuksen tiedottaja Taira Sjöblom-Tallus, Suomen Kuntaliiton erityisasiantuntija Lieselotte Eskelinen, opetusneuvos Leena Nissilä Opetushallituksesta, Suomen rehtorit SURE ry:n puheenjohtaja Antti Ikonen ja OAJ:n järjestöasiamies Riitta Silvonen (raadin sihteeri).

Educa-messut on Suomen johtaja kasvatus- ja koulutusalan ammattitapahtuma, jonka järjestävät yhteistyössä Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ja Messukeskus. Siihen osallistuu vuosittain yli 16 000 kävijää.

#educa2018

Lisätiedot:

tiedottaja Taira Sjöblom-Tallus, Messukeskus, puh. 050 385 5482, taira.sjoblom-tallus@messukeskus.com
järjestöasiamies Riitta Silvonen, OAJ, puh. 050 596 7838 riitta.silvonen@oaj.fi


Suomen Messusäätiö jakaa joka vuosi noin 400.000 eurolla palkintoja suomalaisen elinkeinoelämän edistämiseen.

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Auto 2018 -tapahtumassa koeajossa lähes 200 uutta autoa20.9.2018 19:47Tiedote

Nyt jo toista kertaa Auto-tapahtuma tuo uudet autot Messukeskukseen Helsinkiin. Tapahtuma on myynti- ja koeajotapahtuma, jossa koeajojen lisäksi voi tutustua uutuuksiin osastoilla. Tänä vuonna koeajossa on lähes 200 uutta autoa. Koeajossa olevien sähköautojen lukumäärä on triplaantunut kahdessa vuodessa ja nyt pääsee koeajamaan lähes 30 vaihtoehtoista energiaa hyödyntävää ajoneuvoa. Auto 2018 järjestetään perjantaista sunnuntaihin 9. – 11.11.2018 Messukeskuksessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme