Vuoden Restonomi 2020 on Heidi Kilpiä
Ranskan matkoihin erikoistuneen Pamplemousse Oy:n osakas Heidi Kilpiä on järjestyksessään 20. Vuoden Restonomi. Arvonimi luovutettiin Heidille Haaga-Helian Haagan restonomikampuksen opiskelijayhdistys Pore Ry:n virtuaalisessa vuosijuhlassa 23.1.2021.

Vuoden Restonomi -palkinto on kunniamaininta Haaga-Helian Haagan kampukselta valmistuneelle restonomille, joka on innovatiivisuudellaan ja esimerkillisyydellään viitoittanut tietä tuleville restonomeille. Valinnan tekevät Haagan Restonomit, joka on Haagan restonomikampukselta valmistuneiden restonomien taustayhteisö.
Palkinnon myöntämisen perustuina olivat muun muassa innovatiivisuus sekä restonomikoulutuksen sanansaattajana toimiminen. Pamplemousse Oy on koronakriisin aikana kehittänyt nopealla aikavälillä tuotteita kotimaan matkailuun, joissa he tuovat palan Ranskaa Suomeen. Valikoimassa on esimerkiksi kävelyretki Helsingissä ranskaa puhuen tai virtuaalitreffit viinintuottajan kanssa.
Heidi on valmistunut Haagasta restonomiksi (AMK) vuonna 2009 sekä suorittanut restonomi yAMK tutkinnon vuonna 2020, tehden erinomaisen lopputyön asiakaskokemuksen kehittämisestä. Heidi on aktiivisesti käynyt luennoimassa restonomiopiskelijoille matkatoimistoalasta sekä tehnyt restonomikoulutusta näkyväksi omalla toiminnallaan.
Vuoden Restonomi -kunniamaininnan aiemmin saaneita henkilöitä ovat mm. McDonald's Finlandin HR-johtaja Maarit Latvala, Tapahtumahotelli Huoneen perustaja ja omistaja Evon Blomstedt, ravintoloitsija Ville Relander sekä Aurinkomatkat – Suntours Oy: n toimitusjohtaja Timo Kousa.
Haaga-Helian Haagan restonomikampus on Suomen suurin restonomikouluttaja ja se on tarjonnut hotelli-, ravintola- ja matkailualan liikkeenjohdon koulutusta vuodesta 1969. Restonomi-tutkintonimike otettiin käyttöön vuonna 1982.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Tutkintojohtaja, kampusvastaava Risto Karmavuo, puh +358 400 538 740, risto.karmavuo@haaga-helia.fi
Kuvat
Linkit
Tietoja julkaisijasta
Koulutamme liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkimme ja kehitämme näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketoiminnan palveluratkaisut ja kielet, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Meille on tärkeää, että opiskelijoillamme on heti valmistuttuaan vahvat siteet työelämään. Panostamme toiminnassamme yrittäjyyteen, yhteistyöhön, innovatiivisuuteen ja kansainvälisyyteen.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Haaga-Helia kehittää opiskelijahyvinvointia hankkeissa2.3.2021 11:31:10 EET | Tiedote
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu parantaa opiskelijahyvinvointia virtuaalisten voimahalien avulla. “Korkeakouluopiskelijoiden hyvinvointiin voi vaikuttaa ja sen parantamiseksi voi tehdä asioita!”
Koronatuki tehostaa yritysten innovaatiotoimintaa, mutta ei ratkaise kriisin aiheuttamia ongelmia16.2.2021 13:13:03 EET | Tiedote
Haaga-Helian tutkimuksessa selvitettiin, miten Business Finlandin myöntämä liiketoiminnan kehitysrahoitus häiriötilanteessa vaikutti yrityksissä työhyvinvointiin, kehittämiseen ja osaamiseen koronan aikana. Yritysten näkökulmasta avustukset ovat mahdollistaneet uusiutumisen ja tuoneet jatkuvuutta kriisistä selviytymiseksi. Tutkimuksen mukaan koronakriisi ja avustus vauhdittivat yritysten innovaatioprosesseja, uusien tuotteiden ja palvelujen lanseerausta.
EtsiXpertti-palvelusta löytyvät nyt myös Haaga-Helian asiantuntijat1.2.2021 14:59:19 EET | Tiedote
Haaga-Helia on osa Suomen Akatemian luomaa ja ylläpitämää EtsiXpertti-palvelua, joka tuo toimittajat ja tutkitun tiedon asiantuntijat yhteen. Haaga-Helia haluaa osaltaan tehdä tunnetuksi ammattikorkeakouluissa tehtävää laadukasta tutkimusta sekä tuoda tutkittu tieto helpommin ja monipuolisemmin toimittajien käyttöön.
Haaga-Helia selvitti: Mara-alan ammattilaiset ja opiskelijat käyttävät somea useita kertoja päivässä20.1.2021 10:55:35 EET | Tiedote
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu on tutkinut sosiaalisen median käyttöä matkailu- ja ravitsemusalan ammattilaisten ja opiskelijoiden keskuudessa liittyen toimialan yritysten some-sisältöihin. Tutkimuskysely tehtiin 2.- 8.12.2020 välisenä aikana ja siihen vastasi 92 hotelli-, ravintola- ja matkailualan opiskelijaa ja asiantuntijaa. Kysely toteutettiin Haaga-Helian Hospitality-kehityspaneelissa, jossa on mukana noin 200 henkilöä. Edellisen kerran vastaava kysely toteutettiin keväällä 2018.
Haaga-Helian rehtori Teemu Kokko täyttää 60-vuotta - Koulutusala vei voiton18.1.2021 13:00:59 EET | Tiedote
Haaga-Helian rehtorista Teemu Kokosta piti tulla kansainvälinen myyntitykki, mutta koulutusala vei mennessään. Kansainvälisyyttä hän painottaa myös nykyisessä työssään.
Hungry for Finland –valtakunnallinen ruokamatkailukilpailu 2021: Suomen ruokamatkailun kärkituotteet ja innovatiiviset ratkaisut esiin18.1.2021 12:23:56 EET | Tiedote
Suomen ruokamatkailu -kilpailun tavoitteena on vahvistaa elämyksellisen ruokamatkailun tuotteistamista Suomessa, etsiä ruokamatkailun kärkituotteita ja vahvistaa aitoa yhteistyötä.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme