Pirkanmaan hyvinvointialue

Vuoden työyhteisö -tunnustus Taysin sisätautien päivystysosastolle

Jaa
Tampereen yliopistollisen sairaalan sisätautien päivystysosasto on valittu Vuoden työyhteisöksi. Suomen Sairaanhoitajat jakoi Vuoden työyhteisö -tunnustuksen kansainvälisenä sairaanhoitajan päivänä 12. toukokuuta. Viikon varrella jaettiin lisäksi viisi Hyvä työyhteisö -erityismainintaa, joista yksi myönnettiin Pirkanmaan hyvinvointialueen Sastamalan kampussairaalan osasto 1:lle.

Suomen Sairaanhoitajat korostaa Vuoden työyhteisön palkinnon perusteluissa sisätautien päivystysosaston vahvaa yhdessä tekemisen kulttuuria. Osasto on tunnettu hyvästä työilmapiiristään ja ammattitaitoisesta henkilökunnastaan. Taysin sisätautien päivystysosaston työilmapiiriä kuvaillaan positiiviseksi, kannustavaksi ja rennoksi. Työntekijät voivat luottaa siihen, että jokainen hoitaa tehtävänsä mahdollisimman hyvin ja että jokainen saa apua tarvittaessa. Luottamuksen ilmapiiri mahdollistaa myös epäkohtien esiin nostamisen, jolloin ongelmiin voidaan puuttua varhaisessa vaiheessa.

Vuoden työyhteisössä ammatillinen kehittyminen on mahdollista ja jokainen voi vaikuttaa omaan työhönsä. Esihenkilöiden ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy molemminpuolisena mielipiteiden kysymisenä, palautteen antona ja sujuvana vuorovaikutuksena. Työntekijät kuvailevatkin esihenkilöitään päteviksi, oikeudenmukaisiksi ja helposti lähestyttäviksi. Työyhteisön yhteishenkeä myös huolletaan säännöllisesti.

Vuoden työyhteisö saa Suomen sairaanhoitajat ry:ltä 5000 euron tunnustuksen. Voittaja valittiin yksimielisesti yli sadan ehdokkaan joukosta.

Sastamalan kampussairaalaan osasto 1:lle erityismaininta

Suomen Sairaanhoitajat jakoi Vuoden työyhteisö -tunnustuksen lisäksi viisi tuhannen euron arvoista erityismainintaa. Pirkanmaan hyvinvointialueen Sastamalan kampussairaalan osasto 1:den lisäksi erityismaininnan saivat HUS psykiatrian päivystys, Etelä-Savon hyvinvointialueen Pieksämäen yleislääketieteen osasto, Espoon sairaalan palliatiivisen hoidon ja saattohoidon osasto Villa Glims sekä Jorvin anestesia- ja leikkausosasto L.

Valitsijaraatiin kuuluivat Suomen Sairaanhoitajien viestintäpäällikkö Eva Agge, toiminnanjohtaja Anne Pauna ja asiantuntija Anne Pienimaa. Vuoden työyhteisö -tunnustus ja erityismaininnat jaettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Suomen Sairaanhoitajien toiminnanjohtaja Anne Pauna, puh. 010 321 3328, anne.pauna@sairaanhoitajat.fi


Sisätautien päivystysosaston osastonhoitaja Katja Kairtamo, puh. 044 472 9853, katja.kairtamo@pirha.fi

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan hyvinvointialue
Pirkanmaan hyvinvointialue
PL 272
33101 TAMPERE

http://www.pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialue järjestää ja pääosin myös tuottaa julkiset sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut Pirkanmaalla. Hyvinvointialue aloitti toimintansa 1.1.2023.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Kokemusasiantuntijat pitivät uutta psykiatrista sairaalaa toimivana26.5.2023 15:48:48 EEST | Tiedote

Taysin uuden psykiatrisen sairaalan rakennustyöt ovat loppusuoralla. Omaiskokemusasiantuntijat tutustuivat ensi vuoden alussa käyttöön otettaviin tiloihin. Vaikutelmat olivat positiivisia. Sekä rakennuksen valoisa arkkitehtuuri että toiminnan kannalta tarkasti harkitut tilat saivat kiitosta. Kokemusasiantuntijoiden mukaan rakennus luo toiminnalle puitteet, vaikka henkilökunta onkin tärkein.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme