Lomarengas Oy

Vuokramökeille ehtii vielä Juhannuksena

Jaa

Vielä ehtii varata vuokramökin Juhannukseksi. Vapaita rantamökkejä löytyy Hämeestä, Etelä-Savosta ja Keski-Suomesta, kertoo Lomarenkaan myyntijohtaja Juha Purhonen.

Vuokramökkien kysyntä on kasvussa. Viime talvena kirjattiin yli kymmenen prosentin kasvu ja kesän ennakkovaraukset ovat nekin muutaman prosentin plussalla viime vuoteen verrattuna.

”Koleat säät ovat hieman hillinneet vuokramökkien myyntiä” sanoo Purhonen. Mökeillä on juhannuksena ja heinä- elokuussa vielä hyvin tilaa.

Halutuimpia ovat hyvin varustellut 4-6 hengen mökit meren tai järven rannalla. WC, suihku ja astianpesukone kuuluvat perusvaatimuksiin. Kylpypaljuja kysellään nykyään usein ja monelta mökiltä sellainen löytyykin, sanoo Purhonen. Keskitasoinen kolmen tähden mökki irtoaa viikoksi keskimäärin 700 eurolla. 

Lomarengas vuokraa lähes 4000 mökkiä. Viidennes asiakkaista tulee ulkomailta. Venäläisten lisäksi saksalaiset, sveitsiläiset, espanjalaiset ja ranskalaiset vuokraavat mökkejä Suomen suvesta. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Juha-Pekka Olkkola, toimitusjohtaja
050 374 7747
juha-pekka.olkkola@lomarengas.fi

Juha Purhonen, myyntijohtaja
040 702 5770
juha.purhonen@lomarengas.fi

Pekka Huttunen, markkinointipäällikkö
046 851 1912
pekka.huttunen@lomarengas.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lomarengas Oy
Lomarengas Oy
Sörnäisten Rantatie 29
00500 Helsinki

0306 502 502http://www.lomarengas.fi

Vuonna 1967 perustettu Lomarengas Oy on kotimainen loma-asuntojen välittäjä. Edustettuna on 3900 vuokramökkiä, huvilaa ja huoneistoa. Kaikki kohteet on laatutarkastettu ja luokiteltu. 

Suurimmat osakkeenomistajaryhmät ovat mökinomistajat ja matkailuyrittäjät. Lomarengas-konserniin kuuluvat emoyhtiö Lomarengas Oy sekä Ylläksen Matkailu Oy ja Villi Pohjola Oy. Konsernin liikevaihto on vuonna 2017 noin 22 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä 32.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lomarengas Oy

Luonto- ja elämysmatkailupalveluyhtiö Villi Pohjola avaa Ylläkselle myös ravintolan27.11.2015 10:55Tiedote

Lomarengas-konserniin kuuluva Villi Pohjola Oy on vuokrannut Metsähallitukselta Ylläksen luontokeskus Kellokkaan ravintolatoiminnot sekä safaritilat. Konserniin kuuluva Ylläksen Matkailu Oy siirtää Kellokkaaseen myös majoituspalvelupisteensä. Kellokas tarjoaa näin Ylläksen alueen matkailijoille kansainvälisen tason palvelupaketin, joka sisältää kahvila- ja ravintolapalvelut, mökkimajoitusta sekä Lapin alueen parhaita luonto-, safari- ja ohjelmapalveluita.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme