Lomarengas Oy

Vuokramökeille ehtii vielä Juhannuksena

Jaa

Vielä ehtii varata vuokramökin Juhannukseksi. Vapaita rantamökkejä löytyy Hämeestä, Etelä-Savosta ja Keski-Suomesta, kertoo Lomarenkaan myyntijohtaja Juha Purhonen.

Vuokramökkien kysyntä on kasvussa. Viime talvena kirjattiin yli kymmenen prosentin kasvu ja kesän ennakkovaraukset ovat nekin muutaman prosentin plussalla viime vuoteen verrattuna.

”Koleat säät ovat hieman hillinneet vuokramökkien myyntiä” sanoo Purhonen. Mökeillä on juhannuksena ja heinä- elokuussa vielä hyvin tilaa.

Halutuimpia ovat hyvin varustellut 4-6 hengen mökit meren tai järven rannalla. WC, suihku ja astianpesukone kuuluvat perusvaatimuksiin. Kylpypaljuja kysellään nykyään usein ja monelta mökiltä sellainen löytyykin, sanoo Purhonen. Keskitasoinen kolmen tähden mökki irtoaa viikoksi keskimäärin 700 eurolla. 

Lomarengas vuokraa lähes 4000 mökkiä. Viidennes asiakkaista tulee ulkomailta. Venäläisten lisäksi saksalaiset, sveitsiläiset, espanjalaiset ja ranskalaiset vuokraavat mökkejä Suomen suvesta. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Juha-Pekka Olkkola, toimitusjohtaja
050 374 7747
juha-pekka.olkkola@lomarengas.fi

Juha Purhonen, myyntijohtaja
040 702 5770
juha.purhonen@lomarengas.fi

Pekka Huttunen, markkinointipäällikkö
046 851 1912
pekka.huttunen@lomarengas.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lomarengas Oy
Lomarengas Oy
Sörnäisten rantatie 29
00500 Helsinki

0306 502 502http://www.lomarengas.fi

Vuonna 1967 perustettu Lomarengas Oy on kotimainen loma-asuntojen välittäjä. Edustettuna on 3900 vuokramökkiä, huvilaa ja huoneistoa. Kaikki kohteet on laatutarkastettu ja luokiteltu. 

Suurimmat osakkeenomistajaryhmät ovat mökinomistajat ja matkailuyrittäjät. Lomarengas-konserniin kuuluvat emoyhtiö Lomarengas Oy sekä Ylläksen Matkailu Oy ja Villi Pohjola Oy. Konsernin liikevaihto on vuonna 2017 noin 22 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä 32.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lomarengas Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme