Vuoristoradan jarrumiehestä tulee jarrumestari

Jaa

Juhlavuottaan viettävän Vuoristoradan jarrumiehen työnimike uudistetaan. Linnanmäen Huvipuisto haluaa elää ajassa mukana ja huomioida asiakkaidensa ja henkilöstönsä muuttuvat toiveet, tarpeet ja odotukset.

Vuoristoradan legendaariset jarrumiehet tunnetaan jatkossa jarrumestareina. Muutos on osa Linnanmäen Huvipuiston uudistusta, jossa mies-päätteisistä työnimikkeistä luovutaan.

-          Jarrumestari on sanana arvokas ja kuvastaa hyvin, miten hienosta kunniatehtävästä on kyse. Uuden työnimikkeen ja Vuoristoradalle täksi vuodeksi tehdyn kunnostuksen myötä klassikkolaite on valmis palvelemaan seuraavatkin 70 vuotta, kertoo Linnanmäen henkilöstöjohtaja Elina Örthén.

Nimikeuudistuksen tavoitteena on muun muassa lisätä työelämän ja sukupuolten välistä kielellistä tasa-arvoa. Uudistuksen myötä esimiehet ovat Linnanmäellä jatkossa esihenkilöitä.

-          Pohdimme jatkuvasti, miten voimme toimia entistä arvopohjaisemmin. On nykyaikaa, että kaikki työnimikkeet ovat sukupuolineutraaleja. Jokaiseen tehtäväämme voi hakea kuka vain, ja nyt työnimikkeemmekin kuvastavat sitä. Saimme henkilöstöltämme paljon kiitosta päätöksestä, Elina Örthén iloitsee.

Vuoristoradan jarrumestareiden joukossa on toiminut naisia vuodesta 1999 lähtien. Myös tänä kesänä huvittelijoita kuljettaa yksi naispuolinen jarrumestari.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Tivolikuja 1
00510 HELSINKI

09 773 991http://www.linnanmaki.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme