Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Vuosaaren Mosaiikkiraitilla tehdään korjaustöitä ensi viikosta alkaen

Jaa

YIT tekee takuukorjauksia Vuosaaren Mosaiikkiraitilla, Vuosaaren lukion edustalla 13. kesäkuuta 2022 alkaen. Työskentelyalue on Ulappasillan ja Mosaiikkikujan välissä.

Urakka-alue kartalla.
Urakka-alue kartalla.

Urakassa nostetaan kaksi kaivoa, jotka ovat jääneet nostamatta Mosaiikkikujan rakentamisen yhteydessä. Lisäksi urakan aikana lisätään kiveyksen alle asfalttia noin 500 neliömetrin alueelle.

Töitä tehdään arkisin kello 7–16 välillä. Töistä aiheutuu melua erityisesti urakan 2–3 ensimmäisen päivän aikana, jolloin ponttikehät asetetaan maahan.

Töillä ei ole vaikutuksia moottoriajoneuvoliikenteeseen. Jalankulun ja pyöräilyn reitit muuttuvat hetkeksi asfaltoinnin aikana. Tällöin liikenteenohjaajat ohjaavat kävelijät ja pyöräilijät kiertotielle.

Työmaa aidataan, jotta alueella liikkuminen on turvallista. Työmaaliikenteessä on otettu huomioon lähellä sijaitsevat päiväkoti, koulu ja palvelutalo, joiden vuoksi työmaaliikenteessä noudatetaan erityistä varovaisuutta.

Tarkoituksena on, että urakka päättyy 30.6.2022.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Työstä vastaa
Pertti Hirvonen
YIT Suomi Oy
p. 040 549 0137

Valvoja
Jarkko Ylihärsilä
HTJ Oy
p. 044 211 1189

Kuvat

Urakka-alue kartalla.
Urakka-alue kartalla.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme