Oscar Software Oy

Vuosi 2017 käynnistyi ennätysmäisen hyvin - Rekrytointitahti kiihtyy edellisen vuoden noin kolmanneksen lisäyksestä

Jaa

Oscar Softwaren tammikuu lähti vauhdilla liikkeelle, kun kokonaismyynti kasvoi edellisvuoden tammikuuhun verrattuna noin 63 % kohoten reiluun 0,8 miljoonaan euroon. Erityisesti ohjelmistolisenssimyynti ponkaisi peräti 248 % kasvun, ja samalla kaikkien aikojen kuukausiennätys parantui lähes 50 % aiemmasta. Kannattavan kasvun suurimpana ajurina on ollut omaan suomalaiseen osaamiseen ja tuotekehitykseen panostaminen, mitä asiakkaat ovat laajasti arvostaneet.

Kokonaisuutena vuoden 2016 liikevaihto kohosi 6,4 miljoonaan ja liikevoitto noin 0,7 miljoonaan euroon. Vuoteen 2015 verrattuna kasvua kertyi noin 23 %. Ohjelmistolisenssien myynti kasvoi edellisvuodesta 45 % ja Oscar Talousosasto® -palveluiden 29 %. Henkilöstömäärä kasvoi jopa myyntiä enemmän noin kolmanneksen, sillä parempia aikoja on jo ennakoitu.

- Meillä on tilikausi nyt jo yli puolen välin ja näyttää, että tällä tahdilla saavutamme noin 7,3 miljoonan myynnin kesäkuun loppuun mennessä. Tämä tarkoittaa myös kymmenien henkilöiden palkkaamista tämän vuoden aikana. Kuitenkin haluamme säilyttää pienen yrityksen vahvuuksia, minkä vuoksi uusimme taannoin organisaatiotamme ketterämmäksi. Olemme kasvaneet reilussa kymmenessä vuodessa viiden hengen firmasta lähes 100 hengen ERP-palvelutaloksi, kertoo toimitusjohtaja Simo Salminen tyytyväisenä.

Ohjelmistojen lisäksi on kehitetty koko ajan palveluvalikoimaa perinteisten käyttöönotto- ja konsultointipalveluiden oheen. Taloudenhallintapalveluiden kysyntä on ylittänyt odotukset ja nyt vastaavaa odotetaan taannoin lanseeratuista Oscar IT -palveluista. Oscar huolehtii tällöin asiakkaan koko IT-ympäristön toimivuudesta ja kehittämisestä yhden luukun -periaatteella. Kuluvan viikon Yrityspäivillä Oscarin väki oli rekrytoimassa tulevaisuuden kykyjä muun muassa näihin palvelutehtäviin.

- Kymmenen vuoden aikana en ole nähnyt näin positiivista markkinatilannetta. Talouden käänne alkoi näkyä selkeästi jo viime vuoden toukokuussa, mutta nyt säpinä markkinoilla on silminnähden lisääntynyt. Olemme varautuneet tähän lisäämällä myynti- ja markkinointiosastomme vahvuutta unohtamatta nykyasiakkaiden palvelemista. On ollut ilo huomata, että Oscarin haluttavuus näkyy positiivisesti niin ennätysmäisenä tarjouskantana, kuin myös työhakemusten määrässä, iloitsee myyntijohtaja Jarno Lahtinen.

Oscar Softwaren liiketoimintaratkaisuja käyttää päivittäin noin 800 yritystä yli 10 eri maassa. Yrityksen päätoimipisteet sijaitsevat Tampereella, Raisiossa ja pääkaupunkiseudulla. Oscarin kahdeksan omistajayrittäjää osallistuvat omalla panoksellaan päivittäiseen työskentelyyn ja johtamiseen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Oscar Software Oy
Oscar Software Oy
Hallituskatu 16 A
33200 Tampere

010 820 1000https://www.oscar.fi/

Oscar on liiketoiminnan ohjauksen edelläkävijä ja suunnannäyttäjä.Olemme Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Espoossa. Oscar toimittaa markkinoiden parasta liiketoiminta-alustaa ja verkkopalveluita teollisuuden, tukkukaupan ja huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinto-, HR-, IT- ja liiketoimintapalveluja. 

Liiketoiminta-alustamme kattaa toiminnan- ja tuotannonohjauksen lisäksi muun muassa erilaiset mobiilisovellukset, verkkoliiketoiminnan, asiakkuudenhallinnan, verkkokaupan, BI-raportoinnin, vähittäismyynnin, palkka- sekä henkilöstöhallinnon – kaikki modernina pilvipalveluna. Voimme tarjota koko liiketoiminta-alustatoimituksen iloisena takuutoimituksena yhdellä kuukausihinnalla sisältäen kaiken tarvittavan, mukaan lukien liiketoimintapalvelut.

Kannattavasti kasvavan Oscar Softwaren palveluksessa on yli 140 liiketoiminnan ammattilaista. Yhtiömme käyttää vuodessa noin 30 % liikevaihdosta tuotekehitykseen, joka tapahtuu Suomessa.

Me pidämme huolen sinun ja yrityksesi menestyksestä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oscar Software Oy

Elinkeinoelämän keskusliiton toimitusjohtaja Jyri Häkämies leikkaa Oscar Softwaren pääkaupunkiseudun aluekonttorin avajaisnauhan6.11.2019 15:29:07 EETKutsu

Oscar Software Oy:n uusin aluekonttori avataan virallisesti Espoon Technopolis Otaniemessä 21.11.2019. Oscarilla on erittäin merkittävä asiakaskunta pääkaupunkiseudulla ja uuden aluekonttorin avaaminen mahdollistaa entistä asiakaslähtöisemmän ja nopeamman palvelun sekä nykyisille että uusille asiakkaille. Konttoria vetää tammikuussa yhtiön palveluksessa aloittanut Heikki Valtonen.

Älä jonota lauantaina jäteasemalla – maksa puutarhajätteiden maksu etukäteen verkkokaupassa4.10.2019 15:39:57 EESTUutinen

Verkkokauppaostaminen on nyt kaikkialla – myös jäteasemalla. Järvenpään Puolmatkassa Kiertokapula Oy:n jätteenkäsittelyalueella on tulevina neljänä lokakuun lauantaina käytössä pilottikokeilu, jossa risuja ja haravointijätteitä jäteasemalle tuovat voivat maksaa jätemaksunsa etukäteen verkkokaupassa. Järvenpään pilotista kerätään käyttäjäkokemuksia ja palvelua mahdollisesti laajennetaan myös Hämeenlinnaan, Hyvinkäälle, Nurmijärvelle ja Valkeakoskelle.

Oscar lanseeraa rekrytointipalkkion hyvän työyhteisön rakentamisessa – toimintatonni hyvästä työkaverista19.9.2018 15:31:33 EESTTiedote

Oscar Software Oy luottaa siihen, että oman henkilöstön verkostoista löytyy huippuosaajia ja lanseeraa siksi rekrytointipalkkiojärjestelmän parhaiden tekijöiden löytämiseksi osana uudistettua rekryohjelmaa. Jatkossa henkilöstön antamista, rekrytointiin johtaneista vinkeistä Oscar Software Oy maksaa 1 000 € rekrytointipalkkion. Lähiajan tarve on vähintään useille kymmenille ammattilaisille ja lähivuosina jopa useille sadoille.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme