Veikkaus

Vuosikymmenten jahti toi Vakion täysosuman – ”Pidän tiedotustilaisuuden vaimolle”

Jaa

Muuramelaismies sai mahdollisuuden pitää tiedotustilaisuuden vaimolleen voitettuaan ensimmäisen kerran Vakion täysosuman. Vuosikymmeniä pelannut voittaja sai uuden 14 kohteen Futisvakion ainoalla täysosumalla alavoittoineen yli 31 000 euroa (kierros 37/2017).

Voittajan vakioharrastus alkoi jo 1960-luvulla. Harva kierros on jäänyt mieheltä väliin. Jahti on jatkunut sinnikkäänä ja pienin panoksin. Tiistain voitto tulikin 4,80 euroa maksaneella järjestelmällä.

Voittosumma kohosi 31 249,10 euroon alavoittojen ja MiniVakion täysosuman ansiosta.

- Voittosumma todellakin yllätti. Ja se, ettei täysosumia lopulta ollut enempää kuin yksi. Aiemmin parhaat tulokseni ovat olleet pieniä voittoja 10 oikein- tai 11 oikein -tuloksilla. Nyt sain sitten syyn pitää vaimolle tiedotustilaisuuden ja vähän kilistellä, kertoo mies hyvillään.

Voitto oli varmistunut myöhään tiistain ja keskiviikon välisenä yönä viimeisen ottelun Barcelona-Eibar päätyttyä odotetusti 6-1. Muuramelainen voittaja oli tuolloin jo nukkumassa. Rikastuminen valkeni keskiviikkoaamuna pelitililtä, ja ”tiedotustilaisuuden” vuoro oli perjantaina.

- Aluksi en edes kertonut vaimolle voitosta. En osaa vielä sanoa, mitä teen voittosummalla. Mutta se on selvää, että tyytyväinen pitää olla. Voitossa on aina tuuria mukana.

Voittorivi syntyi perinteisellä tavalla aloittamalla varmoista ja lisäämällä epävarmimpiin kohteisiin vaihtomerkkejä. Muuramelaismies tyytyi viiteen vaihtomerkkiin, ja varmoja jäi yhdeksän. Yksi niistä oli risti. Kuten Vakion pelaajat hyvin tietävät, monta kertaa jokin kohteista lipsahtaa väärin, mutta nyt rivi oli täydellinen.

- Bologna-Inter vaikutti etukäteen niin tasaiselta. Ja niinhän se sitten olikin, koska päättyi 1-1. Jatkan Vakioiden pelaamista samaan tapaan kuin vuosikymmeniä olen tehnyt, luottaen tuuriin ja kohtuullisen pieniin peleihin. Niilläkin se voitto tulee, jos on tullakseen.

Ainoastaan Vakio Grand Prix hieman epäilyttää muuramelaisvoittajaa.

- Taitaa olla niin, että 18 kohdetta on minulle liikaa, mies kertoo naurahtaen.

Futisvakiota pelataan 14 kohteella tiistaisin Mestarien liigan ja eurooppalaisen huippujalkapalloilun kohtein. Sarakemaksu on 0,10 euroa.

Uutinen Muuramen voitosta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on 1,9 miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme