Wapice Oy

Wapicella on 100 uutta omistajaa

Jaa

Suomalainen teknologia- ja digitalisaatioyritys Wapice on järjestänyt keväällä henkilöstölleen osakeannin. Sen myötä Wapicen henkilöstöosakkaiden määrä kasvoi sadalla osakkaalla ja kaikkiaan omistajia on nyt noin 140. Osakeanti on suurin yrityksen koskaan järjestämistä osakeanneista.

Keväällä järjestetty osakeanti on Wapicen 20-vuoden historiassa kolmas. Edellinen osakeanti järjestettiin vuonna 2008, jolloin 40 työntekijää merkitsi itselleen osakkeita. Nyt Wapicen osakkeita merkitsi 121 yrityksen työntekijää, joista sata on uusia osakkaita.

– Tämä osakeanti osoittaa, kuinka sitoutuneita ja innostuneita työntekijät ovat kulkemaan Wapicen rinnalla kohti tulevaisuuden digitalisaatiota. Työntekijämme ovat avaintekijöitä yrityksen menestyksessä ja on hienoa saada näin suuri joukko osaksi omistajapohjaa, toimitusjohtaja Pasi Tuominen kuvaiee.

Henkilöstöannin myötä yrityksellä on osakkainaan yhteensä 138 yrityksen työntekijää, mikä on yli kolmasosa koko henkilöstöstä. Omistus jakautuu niin, että omistuksesta 40% on työntekijöillä ja 60% perustajilla.

Laaja teknologiaosaaminen ja jatkuva kehittyminen tuovat kasvua

Teknologioiden kehitys ei pysähdy ja Wapicen kasvun taustalla onkin laaja teknologiaosaaminen ja jatkuvan oppimisen kulttuuri.

– Ohjelmistojen määrä lisääntyy kaikkialla. Jatkuva kehitys on välttämätöntä ja pitää meidät oikealla tiellä. Elämme mielenkiintoisia aikoja, kun uudenlaiset teknologiat kuten syväoppiminen, neuroverkot, lisätty todellisuus ja robotisaatio kasvavat, kertoo Tuominen.

– Tavoitteemme on olla täyden palvelun ohjelmistotalo. Me menestymme kun asiakkaamme menestyy. Osakeannin kautta annamme työntekijöille mahdollisuuden olla tiiviimmin vaikuttamassa yrityksen kehitykseen ja näin he pääsevät myös nauttimaan tehdyn työn tuloksista, Tuominen jatkaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa:

Pasi Tuominen, toimitusjohtaja Wapice Oy,
p. 010 277 5100, pasi.tuominen@wapice.com

Tietoja julkaisijasta

Wapice Oy
Wapice Oy
PL 8, Yliopistonranta 5 (3. krs.)
65200 Vaasa

+358 10 277 5000https://www.wapice.com/fi

Wapice on vuonna 1999 perustettu suomalainen täyden palvelun ohjelmistoyritys, jonka ratkaisut ovat alan johtavien teollisuus­yritysten käytössä ympäri maailmaa. Meidän tehtävämme on toimia asiakkaidemme teknologia­partnerina ja auttaa heitä hyödyntämään digitalisaation tuomia mahdollisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Työllistämme Suomessa yli 330 ohjelmisto- ja elektroniikka-asiantuntijaa. Wapice luo älykkäämman tulevaisuuden jo tänään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Wapice Oy

Wapicen IoT osaaminen vei voittoon Microsoftin maailmanlaajuisessa Parner of the Year-kilpailussa11.6.2019 14:41:55 EESTTiedote

Suomalainen ohjelmistotalo Wapice palkittiin Microsoftin maailmanlaajuisessa Partner of the Year -kilpailussa vieden voiton sovellusinnovaatiot kategoriassa. Palkintoja jaettiin useassa kategoriassa ja voittajat valittiin yli 2900 osallistajasta 115 maasta. Wapicen sai tunnustusta IoT-TICKET®-ratkaisusta, joka tarjoaa erinomaisia ja innovatiivisia ratkaisuja IoT-sovellusten nopeaan kehittämiseen.

Moderni anturitekniikka tuo älyä ja ennakoitavuutta kunnossapitoon28.2.2019 09:48:10 EETTiedote

Caverion digitalisoi ennakoivaa kunnossapitoa käyttäen Wapicen IoT-TICKET®-ratkaisua. Ratkaisun avulla saadaan seurattua teollisuuslaitteiden todellista kuntoa ja ennakoida tulevat huolto- ja kunnossapitotarpeet tehokkaasti välttäen turhia tuotantokatkoksia. Järjestelmä kokoaa yhteen tiedot kaikista kohteista ja hälytyksistä, joten se sekä säästää kustannuksia, että lisää asiakastyytyväisyyttä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme