Aalto-yliopisto

Waves-festivaali tuo kestävän kehityksen kärkinimet Otaniemeen 8. toukokuuta

Jaa

Tervetuloa Suomen ensimmäisille vaikuttavuusliiketoimintaa juhlistaville festivaaleille. Puhujina ovat muun muassa Inka Mero ja Larissa Leppänen, ja lavalla nähdään kotimaisen feministipopin ykkösnimi New Ro.

Aika: 8. toukokuuta klo 16–23

Paikka: A Grid, Otakaari 5, Espoo

Waves Festival on Aalto-yliopiston New Global -tutkimushankkeen järjestämä tapahtuma, joka tuo yhteen kestävän kehityksen teemoista kiinnostuneet tutkijat, yrittäjät, rahoittajat ja opiskelijat.  

Englanninkielisen paneelikeskustelun teemana on Go Beyond!, ja siihen osallistuu kestävän kehityksen ja vaikuttavuusliiketoiminnan kärkinimiä kuten Inka Mero Voima Venturesista, Larissa Leppänen Compensatesta ja Eva Wissenz GoSolarista. Paneelin juontajana toimii New Global -hankkeen vetäjä Sara Lindeman Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta.

Paneelin jälkeen vierailla on mahdollisuus osallistua keskusteluihin esimerkiksi Suomen roolista ilmastonmuutoksen torjumisessa sekä empaattisen muotoilun roolista globaalin epätasa-arvon tutkimisessa. Pietari Pyykösen kuratoimassa musiikkiohjelmassa lavalla nähdään muun muassa Soundin vuoden 2018 tulokkaaksi nimeämä Jesse Markin sekä kotimaisen feministipopin ykkösnimi New Ro. Levyjä pyörittävät MYÖS-kollektiivin DJ:t.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja, ilmoittautumiset ja haastattelupyynnöt:

Sini Suomalainen, impact facilitator
puh. 050 300 1379, sini.suomalainen@aalto.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Aalto-yliopisto
PL 18000
00076 AALTO

09 47001, viestinta@aalto.fihttp://aalto.fi

Aalto-yliopisto. Kohti parempaa maailmaa. Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, 12 000 opiskelijaa ja 400 professoria. Kampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aalto-yliopisto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme