Webinaari: Ilmastomme lämpenee, hiiltyvätkö kiinteistösijoittajat?

Jaa

Vastuullinen toiminta tuo kiinteistösijoittajalle myös liiketoiminnallista etua, JLL Suomen toimitusjohtaja Tero Lehtonen sanoo.

JLL Suomen syksyllä 2020 tekemän selvityksen mukaan 63% kotimaisista kiinteistösijoittajista koki vastuullisuuden (ESG) nousseen yhdeksi tärkeimmistä prioriteeteistaan. Lisäksi 27% sijoittajista oli luomassa omaa ESG-strategiaansa.

ESG on enemmän kuin hiilijalanjälki. ESG:llä tarkoitetaan vastuullisuutta, joka ulottuu esimerkiksi kiinteistön ympäristöystävällisyydestä sen kykyyn luoda työhyvinvointia ja aina kiinteistön omistajan hyvään hallintotapaan asti.

Toimiva ESG-strategia ja sen raportointi tuo kiinteistösijoittajalle myös liiketoiminnallista etua, JLL Suomen toimitusjohtaja Tero Lehtonen sanoo.

Vastuullisuuden konkreettiset taloudelliset hyödyt alkavat jo näkyä. Vastuullisesta kiinteistöstä saa paremman hinnan niin vuokrattaessa kuin myytäessä. Sijoittajan rahoitusneuvottelut helpottuvat, sillä pankit arvostavat vastuullista toimintaa. Kiinteistöjen vuokrausaste on korkeampi, sillä yritykset edellyttävät yhä laajemmin myös yhteistyökumppaniensa toiminnalta kokonaisvaltaista vastuullisuutta.

JLL järjestää torstaina 30.9 klo 9.00-10.30 puolivuosittaisen Nordic Outlook -seminaarin  digitaalisesti. Tilaisuuteen voi ilmoittautua tästä linkistä.

Tilaisuuden ohjelma:

klo 9 Tervetuloa! 

Dr Tero Lehtonen, CEO, JLL Finland Oy

klo 9:05 ESG – green premium or brown discount on property value

Emily Chadwick, EMEA Lead Risk Advisor – ESG, JLL EMEA

klo 9:20 Paneelikeskustelu: ESG – uhka vai mahdollisuus

Hannamari Koivula, Vastuullisuuspäällikkö, Kojamo Oyj

Timo Nyman, SRM and Head of Construction & Real Estate Finance, Nordea Bank Oyj

Eero Sihvonen, CFO, Citycon Oyj

Petri Valkama, Osakas, NREP Oy

klo 10:00 Toimitilamarkkinakatsaus, syksy 2021

Dr Tero Lehtonen, CEO, JLL Finland Oy

 

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

JLL Finland
Keskuskatu 5 B
00100 Helsinki

020 7619960https://www.jll.fi/

JLL (NYSE: JLL) on maailman johtava toimitilojen asiantuntija ja Fortune 500 -yritys. Yhtiön liikevaihto vuonna 2020 oli 14,07 miljardia euroa. Yhtiö toimii yli 80 maassa 91 000 työntekijän voimin.

JLL on samalla Suomen johtava kiinteistöasiantuntija, jonka noin 85 työntekijää palvelee Suomen tunnetuimpia yrityksiä, kiinteistösijoittajia sekä kansainvälisiä asiakkaita.

 JLL on rekisteröity tavaramerkki, jota käytetään Jones Lang LaSalle Inc. brändinä. Lisätietoja www.jll.com 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta JLL Finland

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme