Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

WeeGeellä suuret Lasten museofestarit 17.-18.3.

Jaa

Näyttelykeskus WeeGeen valtaa festaritunnelma 17.-18.3.2018. Perinteeksi muodostuneita Lasten museofestareita vietetään jo neljättä kertaa. Suosittu tapahtuma keräsi viime vuonna noin 7500 kävijää. Luvassa on kokonainen viikonloppu rakentamista, sillä Lasten museofestareiden teemana ovat koko perheen raksabileet!

Koko perheen raksabileet!

Näyttelykeskus WeeGeen valtaa festaritunnelma 17.-18.3.2018. Perinteeksi muodostuneita Lasten museofestareita vietetään jo neljättä kertaa. Suosittu tapahtuma keräsi viime vuonna noin 7500 kävijää. Luvassa on kokonainen viikonloppu rakentamista, sillä Lasten museofestareiden teemana ovat koko perheen raksabileet! 

Tapahtumassa suunnitellaan, rakennetaan ja muotoillaan eri tavoin sekä pieniä että suuria asioita: leluhakkerointia, unelmakoteja ja majoja. Lavaohjelmassa on Pikku Papun Orkesteri ja Kikattavan Kakkiaisen Lasten Disko. Tule tapaamaan Tatua ja Patua, ihmettelemään isoja koneita ja leikkimään taiteilija Alexander Reichsteinin Lastentarhamuseolle suunnittelemilla jättimäisillä Fröbelin palikoilla. Raksa-aiheisessa kinossa mm. Lego- sekä Onneli ja Anneli -elokuvat. Festareilla juhlitaan myös 60 vuotta täyttävää Lego-palikkaa. 

Festareille pääsee kätevästi metrolla. Näyttelykeskus WeeGee on kävelymatkan päässä Tapiolan asemalta. 

Työhanskat käteen, kypärä päähän ja bailaamaan! 

Tapahtuman järjestävät: Näyttelykeskus WeeGee / Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut, EMMA – Espoon modernin taiteen museo, KAMU Espoon kaupunginmuseo, Suomen Kellomuseo ja Suomen Lelumuseo Hevosenkenkä yhteistyössä Espoon kuvataidekoulu, Helinä Rautavaaran museo ja Suomen muotoilukasvatusseura ry. 

Yhteistyössä: HKL, Kannustalo Oy, Lego, Skanska Talonrakennus Oy / Skanska Kodit, Vahanen Oy

Lasten museofestarit - koko perheen raksabileet
La-su 17.–18.3. klo 11-17
Näyttelykeskus WeeGee, Ahertajantie 5, Tapiola

Alle 18- ja yli 70-vuotiaat maksutta!

www.weegee.fi/lastenmuseofestarit
#lastenmuseofestarit

Lehdistökuvat: https://kuvat.emma.museum/kuvat/Lehdistokuvat-Press/Lasten+museofestarit/
Salasana: emmamuseum

Yhteyshenkilöt

Liisa Paatsalo, kulttuurituottaja, Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut
liisa.paatsalo@espoo.fi, 046 877 2137

Johanna Rassi, museonjohtaja, Lelumuseo Hevosenkenkä
johanna.rassi@hevosenkenka.fi, 050 576 7677

Kuvat

Lataa
Varjocasa-taidepaja. Kuva: Ella Tommila / EMMA
Varjocasa-taidepaja. Kuva: Ella Tommila / EMMA
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Näyttelykeskus WeeGee on monipuolinen museoiden, näyttelyiden ja tapahtumien keskus. WeeGee toimii professori Aarno Ruusuvuoden (1925-1992) suunnittelemassa entisessä Weilin&Göösin kirjapainotalossa Tapiolassa. Näyttelykeskuksessa on neljä museota: EMMA – Espoon modernin taiteen museoEspoon kaupunginmuseo KAMUSuomen Lelumuseo Hevosenkenkä ja Suomen Kellomuseo. WeeGeessä toimii myös museokauppa EMMA Shop ja Café WeeGee. WeeGeen takapihalla on arkkitehti Matti Suurosen suunnittelema Futuro-talo, joka on avoinna yleisölle toukokuusta syyskuuhun. Museoiden laajan näyttelytarjonnan lisäksi myös Studio Suurosessa on esillä vaihtuvia näyttelyitä ja vaihtuvaa ohjelmaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Esbo blir medlem i FCAI: forskare ska utveckla artificiell intelligens för stadens tjänster23.5.2018 15:39Tiedote

Esbo stad har blivit medlem i Centret för artificiell intelligens, FCAI (Finnish Center for Artificial Intelligence). FCAI är ett forskningscenter som grundats av Aalto-universitetet och Helsingfors universitet och som för samman Finlands bästa forskare i artificiell intelligens. FCAI har som mål att de mest utvecklade metoderna inom artificiell intelligens ska kunna tas i bruk i företag, offentliga organisationer och samhället.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme