Turun Osuuskauppa

Wiklundin uudet ravintolat houkuttelevat viihtymään

Jaa

Wiklundille on valmistunut kaksi uutta ravintolaa, italialaistyylinen ravintola Trattoria ja sosiaalisten kohtaamisten VENN. Ravintoloiden viihtyisät miljööt Wiklundin toisessa kerroksessa taipuvat eri tilanteisiin, yksityisistä hetkistä illalliseen iloisella porukalla.

Ravintola Trattorian ruoka ponnistaa italialaisen ruokakulttuurin perimästä.
Ravintola Trattorian ruoka ponnistaa italialaisen ruokakulttuurin perimästä.

- Sijainti Turun keskustassa kaikkien palveluiden äärellä on ravintoloille ideaali, sillä paras paikka ravintolalle on sellainen, jossa ihmiset muutenkin viihtyvät, toteaa Trattoria Wiklundin ravintolapäällikkö Susanna Lehtelä-Lekari.

Tunnelmallinen Trattoria viekoittelee Wiklundille

Ravintola Trattorian ruoka ponnistaa italialaisen ruokakulttuurin perimästä, jossa tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet sekä itse tekeminen näyttelevät tärkeää osaa. Ilta Trattoriassa alkaa antipastoja kukkuroillaan olevalla laudalla ja lasillisella kuplivaa proseccoa. Prosciutto-kinkku leikataan ohuen ohuiksi viipaleiksi omalla leikkurilla, italialainen salami samoin. Liedellä hautuvat pastakastikkeet, rapeat pizzat ja grillatut pihvit kruunaavat aterian. Ruokalistan päättää jälkiruokavalikoima suklaakakusta tiramisuun, nämäkin itse tehtyjä. Talon italialainen viinilista on saanut seurakseen raikkaan cocktailvalikoiman.

- Miljöö houkuttelee sisään avokeittiöstä tulevine tuoksuineen ja ruokalistalta löytyy tuoretta ja herkullista syötävää jokaiseen makuun. Erilaisista pöytä- ja sohvaryhmistä löytyy sopiva paikka niin yksin saapuvalle kulkijalle kuin isollekin seurueelle, Lehtelä-Lekari jatkaa.

VENN – viiniä ja ystäviä

Wiklundin toinen uusi ravintola VENN on sosiaalisesti vaurasta elämää viettävien ihmisten uusi kohtauspaikka. Loistavan sijaintinsa ansiosta VENNiin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa, töiden jälkeen tai unohtua vaikka koko illaksi. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Pääpaino juomavalikoimassa on viineissä, vaikka VENN ei olekaan mikään perinteinen viinibaari.

- Juoman lisäksi ravintolasta saa myös ruokaa, ei kuitenkaan perinteiseen alku-, pää- ja jälkiruokatyyliin. Annokset on suunniteltu helposti jaettaviksi ystävien kesken. Herkkunälkään helpotusta tuo irtokarkkipiste, josta asiakas saa itse valita omat lempi-irtokarkkinsa, kertoo VENNin ravintolapäällikkö Lauriina Rastas.

 

Lisätietoja:

Susanna Lehtelä-Lekari, ravintolapäällikkö, Trattoria Wiklund, puh. 010 764 5601
Lauriina Rastas, ravintolapäällikkö, VENN Wiklund, puh. 010 764 5438

 

Avainsanat

Kuvat

Ravintola Trattorian ruoka ponnistaa italialaisen ruokakulttuurin perimästä.
Ravintola Trattorian ruoka ponnistaa italialaisen ruokakulttuurin perimästä.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Turun Osuuskauppa
Turun Osuuskauppa
PL 186
20101 Turku

http://www.tok.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Turun Osuuskauppa

Turun Osuuskaupan vuosi 2018: Mittavilla investoinneilla parannetaan alueen palveluja ja elinvoimaisuutta28.2.2019 06:04:57 EETTiedote

* TOK investoi toimialueellensa 51,2 miljoonalla eurolla * Liikevaihto kasvoi 3,1 prosenttia ja oli 595,4 M€ * TOK:n tulos ilman kertaluonteisia eriä oli 11,3 M€ * Asiakasomistajille maksettiin Bonusta 18,9 miljoonaa euroa * Asiakasomistajien määrä kasvoi 7 622 uudella omistajalla * TOK työllisti vuoden 2018 lopussa 2 235 henkilöä - Vuosi 2018 oli Turun Osuuskaupalle ennätyksellisten investointien vuosi. Käynnissä olevasta, reilusti yli 100 miljoonan euron investointiohjelmastamme kohdistui viime vuodelle yhteensä 51,2 miljoonaa euroa. Merkittävät investoinnit kaikilla toimialoilla parantavat asiakkaidemme palveluja ja kehittävät Varsinais-Suomen elinvoimaisuutta ja houkuttelevuutta. Investointitahdista huolimatta tulos oli hyvällä tasolla, toteaa Turun Osuuskaupan toimitusjohtaja Antti Heikkinen. Turun Osuuskaupan tulos oli 11,3 miljoonaa euroa (ed.v. 15,1 M€). Vakavaraisuus on edelleen hyvällä tasolla omavaraisuusasteen ollessa 47 prosenttia (ed.v. 50,3 %). Liikevaihto Turun Osuuskau

Nimityksiä Turun Osuuskaupassa28.1.2019 11:05:31 EETTiedote

Terhi Lautkankare on nimitetty Sokos-johtajaksi Sokos Wiklundille ja Sokos Myllyyn 1.2.2019 alkaen. Terhillä on pitkä ja laaja-alainen kokemus kaupan alan esimies- ja johtotehtävistä Turun Osuuskaupassa. Viimeisimmäksi hän on toiminut Prisma Myllyn ja Prisma Loimaan johtajana. Esa Ruotsalainen on nimitetty Prisma-johtajaksi Prisma Länsikeskukseen ja Prisma Loimaalle 1.2.2019 alkaen. Esalla on pitkä kokemus kaupan alan esimies- ja johtotehtävistä sekä Suomesta että Baltiasta. Viimeisimmäksi hän on toiminut tavaratalojohtajana Sokos Wiklundilla. Ville Ämmälä on nimitetty Prisma Myllyyn Prisma-johtajaksi 1.2.2019 alkaen ja hän jatkaa myös Prisma Itäharjun johtajana. Villellä on pitkä kokemus kaupan alan esimies- ja johtotehtävistä ja hän on toiminut useamman vuoden Prisma-johtajana Turun Osuuskaupan Prismoissa. Lisätietoja: Turun Osuuskauppa, toimialajohtaja Mikko Eskelinen, puh. 010 764 5007 Turun Osuuskauppa, toimialajohtaja Mikko Rauhanen, puh. 010 764 4062

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme