Värisilmä

Wild Animals on syksyn villein uutuustapettimallisto

Jaa

Boråstapeterin uusi tapettimallisto tuo estradille upeita eksoottisia kasveja ja eläimiä. Wild Animals on rakkaudenosoitus villille luonnolle ja sen monimuotoisuudelle.

Madagaskar-tapetin kuvio voidaan mukauttaa seinän kokoon ja se on toistettavissa sivusuunnassa.
Madagaskar-tapetin kuvio voidaan mukauttaa seinän kokoon ja se on toistettavissa sivusuunnassa.

Boråstapeterin uusi Wild Animals -minitapettimallistossa on kolme erityylistä kuosia, jotka muistuttavat kukin luonnon rikkaudesta – ja ehkä sen haavoittuvuudestakin. Sulavalinjaiset leopardit, savannin ylväät elefantit ja kirahvit ja viidakon apinat on ikuistettu tapettimallistoon omissa ainutlaatuisissa elinympäristöissään.

Jokaisesta kuosista on saatavilla myös ainoastaan kasviaiheiset variantit, joita voi halutessaan käyttää eläinkuosien kanssa rinnakkain.

Serengeti

Tansaniassa sijaitsevan tunnetun kansallispuiston mukaan nimetyn Serengeti-kuosin inspiraationa ovat toimineet ensimmäisten eurooppalaisten tutkimusmatkailijoiden vanhat litografialehdet, jotka kertovat varhaisista löytöretkistä Afrikkaan. Tapetissa on antiikkisen paperin tuntu ja vintage-henkistä kuosia koristavat savannin rikas luonto ja sen eläimet. Kasviaiheisen kuosivariantin nimi on Serengeti Savannah

Madagaskar

Madagaskarin huikeat viidakot ovat biodiversiteetiltään maapallon monimuotoisimpia paikkoja ja Madagaskar-kuosissa seikkailevatkin muun muassa makiapinat ja kummituseläimet. Leikkisän tyylikkäässä kuosissa on kuvattu myös kuuluisa Madagaskarin tähti -orkidea, jota esiintyy ainoastaan Madagaskarin saarella. Kasviaiheisen kuosivariantin nimi on Madagaskar Leaves.

Samburu

Kenialaisen kansallispuiston mukaan nimetyn Samburu-kuosin itseoikeutettu päätähti on leopardi. Kissaeläinten kauneuskuningattaren kullankeltainen väri nousee kuosissa näyttävästi esiin graafista mustavalkoista puukuviota vasten. Tämänkin yksityiskohdiltaan runsaan kuosin innoitus on saatu löytöretkeilijöiden vanhoista litografioista. Kasviaiheisen kuosivariantin nimi on Samburu Tree.

Kaikki Boråstapeterin tapetit valmistetaan yrityksen omassa tehtaassa Boråsissa Ruotsissa kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Tuotannossa ei käytetä ollenkaan vaarallisia kemikaaleja ja tuotannon ympäristövaikutukset on pyritty painamaan minimiin. Kaikki värit ovat vesipohjaisia ja tapeteissa käytetty paperi on Pohjois-Euroopassa vastuullisesti tuotettua.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Valikoimapäällikkö
Tiina Hakola
tiina.hakola@varisilma.fi
050 572 3206

Kuvapankki:
varisilma.emmi.fi

Kuvat

Madagaskar-tapetin kuvio voidaan mukauttaa seinän kokoon ja se on toistettavissa sivusuunnassa.
Madagaskar-tapetin kuvio voidaan mukauttaa seinän kokoon ja se on toistettavissa sivusuunnassa.
Lataa
Serengeti-tapetti tuo kotiin savannin upeita eläimiä ja maisemia.
Serengeti-tapetti tuo kotiin savannin upeita eläimiä ja maisemia.
Lataa
Samburu-tapetti on saatavana myös harmaasävyisenä ilman lekottelevaa leopardia.
Samburu-tapetti on saatavana myös harmaasävyisenä ilman lekottelevaa leopardia.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Värisilmä
Värisilmä
Petikontie 20
01721 Vantaa

09 849141http://www.varisilma.fi

Värisilmä-ketju on johtava sisustuksen pintamateriaaleihin erikoistunut valtakunnallinen ketju. Väritukku Oy toimii Värisilmä-myymälöiden keskusliikkeenä, joka vastaa ketjun tuotevalikoimista, varastoinnista ja logistiikasta sekä tuotteiden markkinoinnista. Väritukun omistavat yksityiset Värisilmä-myymälät. Värisilmästä saa tutkitusti Suomen parasta palvelua: Kaupan Liiton ”Asiakastyytyväisyys palveluihin Suomessa 2019” -tutkimuksessa Värisilmä sai ykkössijan rautakauppojen alalla.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Värisilmä

Moderniin kotiin rustiikkista charmia: Timeless Traditions -uutuusmallisto Boråstapeteriltä2.2.2022 11:00:31 EET | Tiedote

Boråstapeter on Pohjoismaiden johtava tapettimerkki, joka nauttii laajaa suosiota myös Värisilmän laatu- ja trenditietoisten asiakkaiden keskuudessa. Uusimman Timeless Traditions -malliston juuret ovat ruotsalaisessa muotoilussa ja käsityöperinteessä: mukana on rytmikkäitä raitoja, posliinin herkkiä kukkia sekä kullan- ja hopeanvärisiä yksityiskohtia käsin maalattuna eläväiselle pinnalle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme