1Store

Wolt ja 1Store aloittavat yhteistyön – Applen tuotteita saa jatkossa kotiin ja toimistolle yhtä näppärästi kuin lounaan

Jaa

Nopeasti kansainväliseksi laajentunut ravintolaruoan kuljetuspalvelu Wolt ja Apple Premium Reseller 1Store aloittavat yhteistyön Helsingissä. Tästä päivästä alkaen Apple-tuotteita voi tilata Woltin sovelluksella tai verkkosivujen kautta 1Storen Kampin myymälästä alle tunnissa kotiovelle tai toimistolle. Yhteistyö laajentaa Woltin kautta saatavien tuotteiden tarjontaa ensimmäistä kertaa Apple-tuotteisiin.

Kuljetuspalvelun valikoimassa on aluksi yli 100 Applen tuotetta kaapeleista ja latureista iPhone älypuhelimiin ja Mac kannettaviin.

Tuotteiden hinnat ovat samat kuin 1Storen myymälöissä. Tuotteen hinnan päälle tilaukseen tulee Woltin toimitusmaksu, joka on 1,90–5,90 euroa etäisyydestä riippuen. Toimitusalue ulottuu Helsingin kantakaupungin lisäksi Pohjois-Helsinkiin ja Itä-Helsinkiin, kattaen esimerkiksi Haagan, Oulunkylän, Myllypuron ja Itäkeskuksen.

”Yhteistyö Woltin kanssa avaa 1Storelle mahdollisuuden tavoittaa uusia asiakkaita sekä palvella nykyisiä asiakkaita entistä kattavammin nopean kotiinkuljetuksen avulla. Jos esimerkiksi laturi tai adapteri on unohtunut matkasta, kuljetuspalvelun avulla saat uuden hetkessä. Haluamme tavoittaa asiakkaamme siellä, missä he ovat, ja palvella entistä joustavammin”, 1Storen myymälätoiminnasta vastaava Aki Kauhanen toteaa.

“Tavoitteenamme on jo pitkään ollut helpottaa ihmisten arkea. Hyvän ruoan ohella asiakkaat voivat nyt tilata myös tarvitsemansa teknologialaitteet tai esimeriksi joululahjat kätevästi kotiin. Mitä kattavammin palvelustamme löytyy tuotteita erilaisiin tarpeisiin, sitä paremmin voimme vapauttaa asiakkaidemme aikaa muihin asioihin”, sanoo Woltin Suomen-maajohtaja Henrik Pankakoski

Yhteistyön käynnistymisen jälkeen tavoitteena on laajentaa Woltin kautta saatavaa tuotevalikoimaa ja viedä palvelu jatkossa myös muihin 1Storen toimipisteisiin Helsingissä ja Turussa.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

1Store
Fredrikinkatu 48 A
00100 Helsinki

0102307300http://www.1store.fi

1Store on Suomen suurin Apple-tuotteiden valtuutettu jälleenmyyjä. Neljä Apple Premium Reseller myymäläämme sijaitsevat Helsingissä ja Turussa. Työllistämme yhteensä 40 henkilöä yrityspalvelu MacPeoplen kanssa. 1Store-myymälät palvelevat kuluttajia, ammattilaisia ja pienyrityksiä.

Wolt on suomalainen vuonna 2014 perustettu teknologiayritys, joka toimii tällä hetkellä 23 maassa ja 110 kaupungissa. Woltin mobiilisovelluksella tai verkkosivuilla asiakkaat voivat tilata ruokaa ja muita päivittäistavaroita alustan kumppaniravintoloista ja -kaupoista. Woltilla on noin 1700 työntekijää, 27 000 ravintolakumppania, yli 1000 päivittäistavarakumppania, 48 000 lähettikumppania ja lähes 8 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää. Yrityksen toimitusjohtaja on Miki Kuusi. Wolt on kerännyt 267 miljoonaa euroa rahoitusta sijoittajilta, joihin lukeutuvat muun muassa ICONIQ Capital, Highland Europe, 83North, EQT Ventures, Inventure, Lifeline Ventures, Supercellin perustaja ja toimitusjohtaja Ilkka Paananen sekä entinen Nokian hallituksen puheenjohtaja Risto Siilasmaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.