WSOY

WSOY vahvistaa organisaatiotaan

Jaa

Nimitysuutinen: suomennetun kaunokirjallisuuden kustannuspäälliköksi on nimitetty BSc Leena Balme.

Kustannuspäällikkönä 22. elokuuta aloittava Leena Balme vastaa WSOY:n suomennetun kaunokirjallisuuden kustannusohjelmasta ja toimii suomennetun kaunokirjallisuuden tiiminvetäjänä. Suomennetun ja kotimaisen kaunokirjallisuuden toimitukset tekevät entistä tiiviimmin yhteistyötä ja kaunokirjallisuuden kokonaisuudesta vastaa kustantaja Anna-Riikka Carlson.Ennen kustannuspäälliköksi nimitystään Leena Balme toimi kirjallisena tuottajana WSOY:n suomennetun kaunokirjallisuuden tiimissä. Balme on työskennellyt aiemmin kustannustoimittajana muun muassa Gummeruksessa ja Teoksessa sekä kustannuspäällikkönä Isossa-Britanniassa.

”Leena Balme on kokenut kustannusalan ammattilainen, jolla on kyky löytää maailmankirjallisuudesta tarinoita, jotka kiinnostavat suomalaisia lukijoita. Hän tuntee hyvin kansainvälisen kustantamokentän ja on tottunut vastaamaan kirjaprojektien eri vaiheista. Olen iloinen, että saamme kaunokirjallisuuden osastolle näkemyksellisen ja kirjoista ja ihmisistä syttyvän kustannuspäällikön”, toteaa WSOY:n kaunokirjallisuuden kustantaja Anna-Riikka Carlson.

”Maailman parhaita tarinoita – dekkareita, klassikoita, eskapismia, painavaa, kevyttä, vaikeasti avautuvaa tai helposti nieltävää, paperilla tai digitaalisesti. On hienoa olla tarjoamassa suomalaisille lukijoille erilaisia lukukokemuksia maailmalta ja osa WSOY:n mahtavaa tiimiä,” sanoo Leena Balme.

WSOY kustantaa monipuolisesti kotimaista ja suomennettua kauno- ja tietokirjallisuutta sekä lasten- ja nuortenkirjoja. Vuonna 1878 perustettu WSOY on menneiden ja tulevien klassikkokirjojen kustantamo. WSOY toimii kirjallisuuden suunnannäyttäjänä ja tuo kiinnostavimpia kirjoja niin Suomesta kuin maailmalta lukijoiden ulottuville.

WSOY on osa kansainvälistä Bonnier-mediakonsernia.

Lisätiedot:
Leena Balme,
leena.balme@wsoy.fi +358 50 4493 391
Anna-Riikka Carlson, anna-riikka.carlson@wsoy.fi +358 40 7781 149

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

WSOY
WSOY
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 200http://www.wsoy.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta WSOY

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme