Bonnier Books Finland

WSOY:n ja Tammen myyntiorganisaatio uudistuu

Jaa

WSOY:n ja Tammen myyntiorganisaatio uudistuu maaliskuussa. Uudistuksen myötä kustantamot vahvistavat panostustaan digitaalisten tuotteiden myyntiin. Digimyynnistä vastaava uusi myyntipäällikkö Petra Minn sekä WSOY:n uudet myyntipäälliköt Laura Lyytinen ja Milla von Plato aloittavat työnsä maaliskuun aikana.

Bonnier Books Finlandin myynnin uudessa organisaatiomallissa jälleenmyynnistä vastaa kolme erillistä tiimiä. Uusi yhteinen digimyyntitiimi vastaa digitaalisten tuotteiden myynnistä, yhteistyöstä digijakelijoiden kanssa ja digitaalisista kauppapaikoista. WSOY:n ja Tammen kustantamokohtaiset tiimit vastaavat myynnistä kirjakaupoille, kirjatukuille, marketeille ja muille vähittäiskaupoille.

Digimyynnistä vastaavat myyntipäälliköt KTM Mika Hänninen ja FM Petra Minn. Hänninen siirtyy uuteen tehtävään WSOY:n myyntipäällikön paikalta. Minn tulee yritykseen Lingsoftin ja siihen kuuluvan e-kirjamyyntiin ja teknologiaan erikoistuneen Ellibs Oy:n Key Account Managerin paikalta. Minn aloittaa tehtävässään 26.3.2018.

”Digitaalisten tuotteiden myynnin kasvu ja digitaalisten kauppapaikkojen lisääntyminen Suomen markkinoilla vaatii lisävoimaa ja erikoistumista myynnissä. Olemme ykkösiä yleisen kirjallisuuden digitalisaatiossa ja näytämme suuntaa koko toimialalle”, Bonnier Books Finlandin myyntijohtaja Veli-Pekka Matilainen toteaa.

WSOY:n tiimin muodostavat myyntipäälliköt Laura Lyytinen ja Milla von Plato. He aloittavat tehtävissään 12.3.2018. Merkonomi Lyytinen siirtyy WSOY:lle Gummeruksen myyntipäällikön tehtävästä ja kulttuurituottaja (AMK) von Plato Lehtipisteeltä, missä hän on vastannut pokkareiden ostamisesta ja valikoimasta. Tammen myyntitiimissä jatkavat myyntipäälliköt tradenomi Miguel Rosenström ja merkonomi Eini Stenberg.

”WSOY ja Tammi muodostavat yhdessä vahvan yleiseen kirjallisuuteen erikoistuneen kustannustalon. Uusi organisaatiomalli tukee paremmin molempien kustantamoiden kirjojen myyntiä ja mahdollistaa rohkeamman toiminnan uusien myyntikanavien avaamisessa”, Matilainen jatkaa.

Suoramyynnistä kuluttajille vastaa myyntipäällikkö Suvi Gardemeister, Werner & Jarl -verkkokaupasta Petra Minn ja Lönnrotinkadun Werner & Jarl -kivijalkakaupasta myymälävastaava Harri Mäki.

Lisätiedot:
Veli-Pekka Matilainen | myyntijohtaja | Tammi, WSOY & Johnny Kniga
veli-pekka.matilainen@bonnierbooks.fi

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Bonnier Books Finland
Bonnier Books Finland
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 300

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Bonnier Books Finland

#dekkari-festivaalin ohjelma on julkistettu – mukana rikoskirjallisuuden kirkkaimmat tähdet5.8.2016 15:06Tiedote

Toista kertaa järjestettävä #dekkari-festivaali kokoaa yhteen dekkarifanit ja tämän hetken kiinnostavimmat rikoskirjailijat. Festivaali järjestetään Casino Helsingissä (Mikonkatu 19) lauantaina 17.9.2016. Tähtivieraana tavataan Totuus Harry Quebertin tapauksesta -kirjalla maailmanmaineeseen kohonnut sveitsiläinen Joël Dicker. Festivaalin suojelijana toimii 40-vuotistaiteilijajuhliaan viettävä kirjailija Leena Lehtolainen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme